Pasi Mäenpää AKK Sports Oy:n hallituksen uusi puheenjohtaja – Marco Mäkinen ja Tommi Muilu mukaan hallitukseen

25.4.2024

« Takaisin

AKK Sports Oy:n 18.4.2024 pidetyssä yhtiökokouksessa valittiin yhtiön hallituksen jäsenet seuraavalle toimikaudelle.Uuden hallituksen kokoonpano heijastaa vahvasti AKK:n strategisia tavoitteita ja uudenlaisen osaamisen tuomista osaksi AKK:n yhtiön hallituksen toimintaa. AKK Sports Oy:n hallitukseen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Pasi Mäenpää ja uusina jäseninä Marco Mäkinen ja Tommi MuiluYhtiön hallitukseen mukaan markkinoinnin/myynnin ja media-alan ammattilaisia

AKK-Motorsport ry:n puheenjohtaja Jarmo Mahonen korostaa uudistetun hallituksen merkitystä AKK:n tulevaisuudelle: ”Uusien jäsenten myötä autourheilun monipuolisuus tulee entistä näkyvämmäksi. Hallituksen jäsenten erilaiset taustat ja osaaminen mahdollistavat laajan näkökulman ja monialaisen asiantuntemuksen hyödyntämisen suomalaisen autourheilun edistämiseksi”. 

”Halusimme kutsua yhtiön hallitukseen henkilöitä, joilla on vankkaa kokemusta markkinoinnin, myynnin ja median alalta. On hienoa saada mukaan ammattilaisia, joilla on paljon annettavaa suomalaiselle autourheilulle omien erityisosaamisalueidensa kautta”, Mahonen jatkaa.AKK Sports Oy:n hallituksen kokoonpano seuraavalle toimintakaudelle

Pasi Mäenpää, puheenjohtaja (FIA:n Kestävän kehityksen komitean jäsen)
Jarmo Mahonen, varapuheenjohtaja (AKK-Motorsport ry:n hallituksen puheenjohtaja)
Marco Mäkinen, jäsen (TBWA\Helsinki -mainostoimiston varatoimitusjohtaja)
Marko Viitanen (NEP Finlandin toimitusjohtaja)
Tommi Muilu (Hämeen ELY-keskuksen ylijohtaja ja AKK-Motorsport ry:n hallituksen jäsen)

 

"Moottoriurheilu on Suomen kautta aikojen menestynein urheilulaji ja AKK on autourheilun etujärjestö, joka valmentaa, kehittää ja innovoi suomalaisen moottoriurheilun menestystä kansainvälisesti. Tätä työtä haluan olla jatkamassa puheenjohtajana ja nyt myös FIA:n kestävän kehityksen komitean Suomen edustajana”, kommentoi seuraavan toimintakauden puheenjohtaja Pasi Mäenpää.

 

AKK Sports Oy on AKK-Motorsport ry:n omistama markkinointiyhtiö, joka on tunnettu erityisesti FIA:n MM-rallisarjan Suomen osakilpailun, Secto Rallin, järjestäjänä. Yhtiö toimii aktiivisesti myös kotimaisten rallisarjojen, kuten Ralli SM-, Rallicross SM- ja Rata SM -sarjojen, parissa.

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy