Ralli SM-sarjatyöryhmä nimetty kaudelle 2021

17.11.2020

« Takaisin

Ralli SM-sarjatyöryhmä aloittaa jälleen toimintansa. Työryhmän tehtävänä on sarjan suunnittelu, seuranta ja kehittäminen sekä yhteistyö rallin ja tekniikan lajiryhmien kanssa. Ryhmään haetaan vielä jäseniä ensisijaisesti SM2-SM4-luokkien kilpailijoista (1- tai 2-ohjaaja).

Ralli SM-sarjatyöryhmä nimetty kaudelle 2021

AKK:n hallitus päätti palauttaa Ralli SM-sarjatyöryhmän toimintaan parin vuoden hiljaiselon jälkeen. Sarjatyöryhmän tehtävänä on Ralli SM-sarjan suunnittelu, seuranta ja sarjaa koskeviin asioihin reagointi, mutta ennen kaikkea pitkäjänteinen kehittäminen tulevaisuuteen. Lisäksi ryhmä määrittää esim. vuosikohtaisesti sarjasääntöjen muutokset sekä sarjan osallistumismaksut. Ryhmä työskentelee tiiviissä yhteistyössä niin rallin- kuin tekniikan lajiryhmien kanssa ja esittää sarjaa koskevat asiat lajiryhmille hyväksyttäväksi.

Ryhmän kokoonpano muodostuu puheenjohtajasta, kilpailija- ja tiimiedustajista sekä jokaisen kauden 2021 osakilpailun edustajasta. Ryhmään etsitään vielä 2-3 kilpailijaedustajaa ensisijaisesti SM2-SM4-luokkien kilpailijoiden (1- tai 2-ohjaaja) keskuudesta, joten kaikkia sarjan kehittämisestä kiinnostuneita, kyseisen luokan kilpailijoita pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön, ja toimittamaan avoin hakemus viimeistään perjantaihin 27.11. mennessä mieluiten sähköpostilla.

Ryhmä täydennetään hakijoiden joukosta mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Tällä hetkellä Ralli SM-sarjatyöryhmään on nimetty seuraavat henkilöt:

Jyrki Hapulahti (pj.)

Teemu Asunmaa 

Mikko Markkula 

Riku Seppä 

Heikki Isomaa (RoiUA)

Juha Koskela (KSAU)

Timo Korkalainen (TUA)

Erkki Hemminki (Pohjanmaaralli ry)

Jukka Korpelin (NiRo Oy)

Markus Silfvast (KokUA)

Näiden nyt nimettyjen henkilöiden lisäksi ryhmään siis tullaan nimeämään vielä 2-3 kilpailija-edustajaa, ensisijaisesti SM2-SM4-luokista.

Ryhmä pyrkii kokoontumaan ensimmäisen kerran joulukuun 2020 alkupuolella

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy