Rata-ajon lajiryhmän kokous 2.2.

19.2.2015

« Takaisin

Paikalla Juha Hautala (pj.), Erkki Keskinen, Riku Rinne, Marko Sinivuori, Kristian Tornivaara, Pekka Säynevirta (lajipäällikkö).

Lajiryhmän vastuualueet/toimenkuvat

Valittiin lajiryhmän varapuheenjohtajaksi ja sihteeriksi Kristian Tornivaara.
Lajiryhmän sisäiset vastuualueet:
Rata-SM: Riku Rinne ja Kristian Tornivaara
Historic: Marko Sinivuori ja Juha Hautala
Kansalliset: Marko Sinivuori ja Juha Hautala
Endurance: Erkki Keskinen ja Juha Hautala
Koulutukset: lajipäällikkö Pekka Säynevirta
Nuoriso: Riku Rinne
Säännöt: Kristian Tornivaara

Endurance-renkaat

Lajiryhmä on saanut paljon palautetta tehdystä rengaspäätöksestä. Ostopaikan sijainti aiheuttaa etäällä toimiville tiimeille lisäkustannuksia myyjää lähellä oleviin nähden. Päätetty käytäntö on kuitenkin ainoa tapa taata renkaiden välitön saatavuus toimittajan varastosta. Rengastoimittajan valintaperusteet on jo aiemmin käyty läpi julkaistussa tiedotteessa.

Rata-SM 2015

- Knesa/Timo Nousiainen hoitaa markkinointia ja yhteistyökumppanihankintaa.
- Kausijulkaisun laatiminen ja mainospaikkamyynti on aloitettu.
- Paikalliset Toyota-kauppiaat ovat mukana kaikissa Suomessa järjestettävissä osakilpailuissa.
- Neuvottelut TV-sopimuksesta ovat loppusuoralla
- Merikuljetusyhteistyökumppani on haussa Pärnun kilpailun matkojen kustannusten pienentämiseksi.
- Täydensimme järjestäjäopasta, sovimme kiertävät toimihenkilöt ja kävimme läpi kilpailutapahtumien aikataulua. Järjestäjäopas hyväksytään sähköpostikäsittelyllä ja jaetaan kilpailunjärjestäjille.
- Järjestäjätapaaminen pidetään Tampereen seudulla ti 17.3.2015 klo 14:00. Kiertävien toimihenkilöiden tapaaminen pidetään samassa paikassa klo 12:00.
- Kauden 2016 kilpailuhakemukset on jätettävä huhtikuun loppuun mennessä.

V1600

Lajiryhmälle on tullut yhteydenotto, jossa on esitetty kolmen lähdön ajamista osakilpailuissa. V1600-tiimeiltä tiedustellaan ennen kauden alkua halukkuutta ajaa 3 lähtöä joissain osakilpailuissa, ja päätös tehdään enemmistön mukaan. Vaihtoehtoina ovat la+su 1+1 tai 1+2 lähtöä.

V1600 SM-luokassa jatketaan luokan tekniikkasäännön mukaisilla renkailla.

Turbo 1600

Tekniikan lajiryhmältä saatu lausunto ei puolla Lada Granta 1600 T Cup mallin hyväksymistä, joten mallia ei hyväksytä luokkaan.
Uutena mallina sarjaan esitetään Fiat Grande Puntoa. Tekniikan lajiryhmältä on pyydetty lausuntoa mallista. Mikäli lausunto on puoltava, esitetään mallin hyväksymistä hallitukselle.

Turbo 1600 -luokassa kaudella 2015 käytettävä rengas on Yokohama 210/610 R17. Rengastoimittajana on yksinoikeudella Pentep Oy. Tällä kaudella käytettävien renkaiden lukumäärä on vapaa. Kuivan- ja sadekelinrenkaiden hinta on n. 325 e / rengas, sisältäen rengastyön. Hinta vahvistuu ennen kauden alkua.

Kaudella 2016 sallitaan 6 kuivankelin rengasta per viikonloppu.

Aluetuomarikoulutus

Aluetuomarikoulutus järjestetään Alastarolla lauantaina 25.4. pidettävän rataleimatutkinnon yhteydessä. Avataan haku, jossa valitaan muutama henkilö lisää aluetuomareiksi.

American Car Show

Lajia, luokkia ja Rata-SM-sarjaa esitellään American Car Showssa, joka järjestetään pääsiäisenä Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätietoja ja palaute: lajipäällikkö Pekka Säynevirta, 0207 219 443, pekka.saynevirta@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy