Lisenssit - Toimitsijalisenssit

Tältä sivulta löydät toimitsijalisensseihin liittyviä materiaaleja. Lisätietoja Tuplaturvasta, vapaaehtoistyöntekijöiden tapaturmavakuutuksesta löydät tästä.

Autourheilun sääntökirja 2020 - autokilpailujen kansalliset määräykset - kohta 80.

Perustoimitsijalisenssin voimassaolo
Perustason toimitsijalisenssi on voimassa lisenssin myöntämispäivästä toistaiseksi, ellei lisenssinhaltijalle tule viiden (5) vuoden katkosta minkä tahansa liiton alaisen jäsenseuran jäsenyyden voimassaolossa, jolloin perustoimitsijalisenssi lakkaa olemasta voimassa.

2-tason päätoimitsijalisenssin korottaminen tai uusiminen
2-tason päätoimitsijalisenssin voimassaoloa voidaan jatkaa, kun on suorittanut kolme (3) 2-tason päätoimitsijatehtävää lisenssin voimassaoloaikana TAI suorittamalla 2-tason päätoimitsijakoulutus uudelleen.

1-tason päätoimitsijalisenssin korottaminen tai uusiminen
1-tason päätoimitsijalisenssin voimassaoloa voidaan jatkaa, kun on suorittanut kolme (3) 1-tason päätoimitsijatehtävää lisenssin voimassaoloaikana TAI suorittamalla 1-tason päätoimitsijakoulutus uudelleen. Tekniikan 1-tason päätoimitsijalisenssin voimassaoloa voidaan jatkaa, kun on suorittanut kolme (3) tekniikan 1-tason päätoimitsijatehtävää lisenssin voimassaoloaikana TAI osallistumalla tekniikan lajipäiville.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy