Riku Bitteristä AKK:n toimitusjohtaja

31.10.2020

« Takaisin

Riku Bitter (56) valittiin perjantaina 30.10.2020 AKK-Motorsport ry:n ja sen markkinointiyhtiön, AKK Sports Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2021.

Monipuolisen autourheilutaustan omaava Bitter siirtyy tehtäväänsä Granlund Häme Oy:n toimitusjohtajan paikalta. Autourheilussa Bitter on toiminut 30 vuoden ajan eri tehtävissä, josta mm. AKK Motorsport ry:n pääsihteerinä vuosina 2000 – 2005. Kilpaillut ja kilpailujen järjestämistehtävissä hän on toiminut koko ajokortti-ikänsä erityisesti autosuunnistuksessa ja ralleissa. 

”Halusimme AKK:lle kokeneen, ammattitaitoisen toimitusjohtajan, joka tuntee yhdistystoiminnan ja itse urheilun monista eri vinkkeleistä. Hän on myös kokenut liikkeenjohtaja. Uskon, että Riku Bitter tuo dynaamisuutta ja samalla myös tarvittavaa tarkkuutta Liiton ja sen markkinointiyhtiön toimintaan. Näitä ominaisuuksia tarvitaan näinä aikoina luotsaamaan kotimaista autourheilua haasteelliseen tulevaisuuteen, ” kuvailee valintaa AKK-Motorsportin ja AKK Sportsin hallituksen puheenjohtaja Jarmo Mahonen.

”Suomalaiseen autourheiluun perinteisesti kuuluvan kansalaisliikkeen vahvistaminen ja harrastajien olosuhteiden turvaaminen ovat päätehtäviäni. Ilman laajaa harrastajapohjaa meillä ei ole myöskään kansainvälisiä supertähtiä”, Bitter toteaa.

 

Riku Bitter
- s. 1964
- koulutus: Diplomi-insinööri, Teknillinen Korkeakoulu Otaniemi
- pääaineet LVI 
- viimeisimmät työtehtävät: Toimitusjohtaja, Granlund Häme Oy

Yhteystiedot

Jarmo Mahonen

Puheenjohtaja

jarmo.mahonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy