Seuratoiminnan kehittämistuen haku on auki

23.11.2016

« Takaisin

Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän seuratoiminnan kehittämistuen haku on avoinna. Kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten urheilu- ja liikuntaseurojen toiminnan kehittämiseen. Tuen tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikunnan harrastamista sekä monipuolistaa organisoidun liikunnan harrastusmahdollisuuksia. Avustuksella halutaan edistää erityisesti matalan harrastuskynnyksen toimintaa ja taata jokaiselle lapselle mahdollisuus vähintään yhteen liikunnalliseen harrastukseen.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu seuralähtöiseksi avustukseksi, jossa huomioidaan seuran toimintaympäristö. Seuralla voi toiminnassaan olla menestykseen tähtäävää kilpaurheilua, mutta seuratoiminnan tuki kohdistetaan siihen seuran toimintaan, joka kehittää avustuksen tavoitetta eli kohtuuhintaista matalan harrastuskynnyksen toimintaa.

Seuratukea haetaan sähköisenä. Sähköinen haku tapahtuu osoitteessa www.seuraverkko.fi. Haku päättyy 16.12.2016 klo 16.15. Yhteensä avustuksiin on käytettävissä neljä miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Anssi Kannas, pääsihteeri, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 0207 219 425

Design Mainostoimisto Ajaton Oy