Sim Racing eSM -karsintasarja alkaa sunnuntaina 28. huhtikuuta

27.4.2019

« Takaisin

Karsintasarjan ensimmäinen osakilpailu ajetaan Nürburgringin GP-radalla. Kilpailu striimataan suorana klo 17:30 alkaen osoitteessa https://www.twitch.tv/fsrc.

Kuljettajat ovat jo ajaneet aika-ajoja pitkin viikkoa, ja kirjoitushetkellä tulosliuskan kärjessä on SET Esportsia edustava vuoden 2017 Suomen mestari Joni Heikkinen. Aika-ajon 20 parasta pääsevät suoraan finaalilähtöön, ja loput 12 paikkaa jaetaan sunnuntaina klo 15 ajettavien karsintaerien perusteella. Kamppailu viimeisestä suorasta finaalipaikasta käy kuumana, sillä sijat 20-24 mahtuvat vaivaisen 0,103 sekunnin sisään. Aika-ajo päättyy kisaa edeltävänä lauantaina klo 18. Aika-ajotulokset näkyvät kokonaisuudessaan täällä.

Sim Racing eSM-sarjan järjestää FiSRA ja sillä on SEUL:in eSM-arvo ja AKK:n autourheilun SM-arvo. Sarjaa sponsoroivat Webasto, Decens, Foracer ja Jimm's. Karsintasarjassa ajetaan kevään aikana 5 osakilpailua, ja sen päätteeksi 19 parasta saavat kutsun hallitsevan Suomen mestarin Matti Kaidesojan seuraksi myöhemmin kesällä ajettavaan livefinaaliin, jossa palkintopooli on vähintään 3000 euroa. Finaalitapahtuman voittaja on sim racingin Suomen mestari.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy