Tietoa rallin ja tekniikan 1-tason päätoimitsijalisenssin haltijoille Secto Rally Finlandin 2023 lipunmyynnistä

12.7.2023

« Takaisin

Elokuun alussa ajettava Secto Rally Finland on järjestyksessään jo 72. Suomen MM-ralli ja myös tänä vuonna voimassaolevalla rallin ja tekniikan 1-tason päätoimitsijalisenssillä pääset lunastamaan oman pääsysi ralliin.

Lunastusoikeuden käytön edellytyksenä on myös se, että olet toiminut toimitsijatehtävissä, joissa vaaditaan vähintään perustason toimitsijalisenssi ja olet toiminut vähintään yhdessä AKK:n alaisessa kilpailussa kausien 2022 tai 2023 aikana.

Huomaathan, että edellä mainituilla päätoimitsijalisensseillä lunastettava rallipassi on henkilökohtainen ja vain sinulle. Sitä ei saa myydä eikä luovuttaa eteenpäin.

Oman rallipassisi voit lunastaa vain henkilökohtaisesti esittämällä samalla päätoimitsijalisenssisi (yksi rallipassi per henkilö, vaikka rallipassiin oikeuttavia päätoimitsijalisenssejä olisi kyseessä olevalla henkilöllä useampia).

Passeja voi lunastaa AKK:n toimistolta osoitteesta Kellokukantie 7, 01300 Vantaa ajalla 10.-27.7. (avoinna arkisin klo 8.30 – 16.30) tai ralliviikolla 31.7.-4.8. Secto Rally Finlandin virallisesta lipunmyyntipisteestä JAMK IT-Dynamolta Jyväskylän Lutakosta osoitteesta Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä.

Lipunmyyntipisteen aukioloajat löydät Secto Rally Finlandin verkkosivulta sectorallyfinland.fi.

Lisätietoja antaa Secto Rally Finlandin lipunmyyntikoordinaattori Lassi Paju (tickets@autourheilu.fi).


Kuva: Taneli Niinimäki/AKK

Päivitetty 12.7.2023

Design Mainostoimisto Ajaton Oy