Haetaan vakituiseen työsuhteeseen tuotantokoordinaattoria

12.6.2024

« Takaisin

Onko liikkuvan kuvan tuotanto ja kehittäminen tämän päivän ja tulevaisuuden teknologiaympäristöissä intohimosi? Haemme tuotantokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimeen AKK:lle.


Tuotantokoordinaattorin tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti liikkuvan kuvan tuotannon lisäksi autourheilukilpailujen livestreamien hallinnoimisesta sekä osallistut aktiivisesti myös sisällöntuotantoon. Toimit yhteyshenkilönä eri tuotantotiimien välillä ja hallinnoit AKK:n streamausalustaa.

Tehtävään kuuluu tuotannollisten sopimusten hoitaminen ja projektinhallinta. Vastaat tuotannon kulubudjetista ja talouden seurannasta varmistaen, että tuotannot pysyvät aikataulussa. Tehtävässä menestyminen edellyttää tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien ja tuotantoyhtiöiden kanssa. Toimit osana AKK:n sisäistä tiimiä, joka koostuu arvosarjojen, kaupallisen toimen, promootion ja viestinnän ammattilaisista.

Työpaikkasi sijaitsee AKK:n toimipisteessä Vantaalla, mutta tehtävässä on etätyömahdollisuus ja edellytys matkustusvalmiudelle tarpeen mukaan.

Pätevyysvaatimuksina ovat media-alan koulutus, kuten medianomi tai vastaava, sekä kokemus liikkuvan kuvatuotannon eri työvaiheista. Kaupallinen ymmärrys on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Työtäsi tukee osaava ja asiantunteva työyhteisö, ja käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja viihtyisät toimitilat Vantaalla (Kellokukantie 7).

Jos olet idearikas, tehokas ja oma-aloitteinen joukkuepelaaja, jolla on kaupallista ymmärrystä ja kokemusta liikkuvan kuvan tuotannosta ja kaupallisista streamausalustoista, lähetä hakemuksesi ja CV 10.7.2024 mennessä osoitteeseen rekry@autourheilu.fi.
Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuvaiheen aikana. 


Lisätietoa tehtävästä:
Viestintäpäällikkö Katja Lindman, 044 736 0325, soittoaika 19.6 ja 26.6. klo 12-13
Toimitusjohtaja Kimmo Vainio, 050 390 5301, soittoaika 4.7. klo 10-11.30AKK-Motorsport ry on Suomen autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii niin suomalaisten F1- ja rallin maailmanmestareiden kuin autourheilun harrastajien ja toimitsijoiden; kaikkien lentävien suomalaisten kotina. AKK on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n edustaja Suomessa ja reitti kansainväliseen kilpailutoimintaan. AKK on suomalaisen autourheilun vastuullinen suunnannäyttäjä, joka toimii ympäristöystävällisesti sekä kehittää autoilun turvallisuutta.  AKK koostuu noin 300 jäsenseurasta ja 27.000 jäsenestä, järjestää Suomen MM-rallin lisäksi SM-sarjat ja laajan kilpailutoiminnan 18 eri autourheilulajissa. Pääkonttori sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Kimmo Vainio

Toimitusjohtaja 1.7.2024 alkaen

050 390 5301

kimmo.vainio@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy