Uusia jäsenetuja tuova viestintä- ja mediakokonaisuus käyntiin 2016

3.12.2015

« Takaisin

AKK:n täysin uudistuva viestintä- ja mediakokonaisuus tuo mm. huomattavan uudistuksen liiton jäsenlehteen sekä uusia tuulia verkkoviestintään. Uudistus tuo mukanaan myös käytännön toimenpiteitä seuroille.

AKK:n liittovaltuuston päätöksen mukaisesti liiton henkilöjäsenmaksu aikuisjäseniltä on 19,70 € kaudelle 2016. Vastapainoisesti liiton henkilöjäsenmaksu nuorisojäseniltä on 0 € kaudella 2016.

Liittovaltuuston päätöksen ehtona oli viestintä- ja mediakokonaisuuteen liittyvä jäsenlehtiuudistus, jonka myötä liiton jäsenlehdestä tulee jatkossa 10 kertaa vuodessa ilmestyvä laadukas aikakausilehtijulkaisu. Normaalisti n. 100 € arvoisen lehden vuosikerta sisältyy jäsenmaksuun. Lisäksi viestintä- ja mediakokonaisuuteen liittyy olennaisena osana täysin uusi moottoriurheilun uutissivusto, joka tarjoaa tulevaisuudessa kilpailijoille, tiimeille, järjestäjille, sarjoille ja tapahtumille uuden viestintäkanavan.

Jäsenlehtiuudistus – ainutkertainen tilaisuus

Kaudella 2016 ensimmäinen uuden jäsenlehden numero on määrä julkaista kesäkuussa. Uuden moottoriurheilulehden suunnittelu, tarkempien sisältöön ja julkaisuun liittyvien yksityiskohtien päättäminen ja mediakonseptin viimeistely tullaan toteuttamaan alkuvuoden aikana. Lehden brändi ja nimi tullaan lanseeraamaan erikseen – työnimenä on tässä vaiheessa ytimekkäästi "Moottoriurheilulehti".

Jäsenetuna tarjottava ”Moottoriurheilulehti” on myös täysin uudenlainen jäsenhankinnan työkalu. Normaalisti n. 100 € arvoinen laadukas aikakausilehtijulkaisu on uusille jäsenille tarjolla pelkällä jäsenmaksun hinnalla.

- Uskomme, että uudistuksella voidaan saavuttaa jopa 10 000 uutta jäsentä jo ensimmäisten vuosien aikana. Näemme sen todella merkittävänä mahdollisuutena seurojen jäsenhankinaan, liiton puheenjohtaja Juhani Pakari kertoo.

- Kun tilaisuus oli meille tarjolla, niin totesimme ettei tähän voi olla tarttumatta, Pakari jatkaa.

Käytännön ohjeita seuroille

Liiton jäsenmaksujen muutos tuo mukanaan käytännön toimenpiteitä seuroille. Tässä muistilista toimenpiteistä.

1. Seurojen tulee tarkistaa jäsenhintansa ja mahdolliset muutostarpeet niihin.

2. Mikäli seuranne on jo päivittänyt hinnat KITI-järjestelmään, tulee tarvittaessa tehdä KITI:n hintojen korjaus päivittämällä ne uudelleen.

3. Jokaisen seuran tulee ilmoittaa liiton toimistoon (Anne Kärki, anne.karki@autourheilu.fi), kun seuran hinnat ovat KITI:n osalta kunnossa 2016 laskutusta varten. Tämä koskee myös niitä seuroja, jotka ovat jo päivittäneet hinnat KITI-järjestelmään.

4. Osa seuroista on jo ehtinyt pitää vuosikokouksensa, jossa päätetään seuran jäsenmaksuista. Suosittelemme ylimääräisen seurakokouksen pitämistä mikäli muutostarvetta seuran jäsenmaksuihin aiheutuu.

Lisätiedot:
Anssi Kannas, pääsihteeri, 0207 219 425, anssi.kannas@autourheilu.fi
Jani Backman, toimitusjohtaja, 0207 219 440, jani.backman@autourheilu.fi (työmatkalla 7.12. asti) KITI:n jäsenmaksuasioissa neuvoo Anne Kärki, 0207 219 430, anne.karki@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy