Uusia urheilijoita ei oteta Flying Finn Academy-valmennusohjelmaan kaudelle 2021

1.9.2020

« Takaisin

Covid-19 viruksen vaikutukset talouteen tuntuvat myös autourheilun puolella merkittävästi. Tämän vuoksi ei ole mahdollista järjestää tänä syksynä valintatestileiriä, eikä valintaprosessia, joten uusia urheilijoita ei oteta valmennusohjelmaan kaudelle 2021. 

 

Valmennusohjelman ensi vuoden toiminnoista ja järjestelyistä tiedotetaan syksyn aikana lisää.

Juuri nyt tehdään kuumeisesti töitä valmennusohjelman sopeuttamiseksi tämän hetkisiin olosuhteisiin. Ohjelmassa jo alun perin tälle syksylle merkattu valmennusohjelman kehityssuunnitelman väliarviointi ja evoluutio on saanut kuluneen kevään ja kesän aikana täysin uuden merkityksen. Tavoitteena on saada jatkumoa jo ohjelmassa mukana olevien kuljettajien tukemiseen sekä pysyä edelleen Olympiakomitean tukiprosessissa mukana. Myös kokonaan uusia toimintatapoja ja menetelmiä on kehitteillä. Jatkosta tiedotetaan syksyn aikana lisää heti, kun taloudelliset realiteetit ja suuntaviivat alkavat hahmottua.

 

Tilanne on haastava

Lomautukset jatkuvat liitossa edelleen, myös valmennuksen osalta. Valmennuspäällikkö Nikkola on töissä viikolle 41 saakka ainoastaan tiistaisin ja keskiviikkoisin. Valmentaja Leistiö työskentelee 60% työajalla normaalista. Muilta osin valmennustoiminta on tällä hetkellä kokonaan pysähdyksissä. 

Yhteystiedot

Tuomo Nikkola

valmennuspäällikkö

0400 425 850

tuomo.nikkola@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy