Veikkaus kiinnostui digitaalisesta autourheilusta - laji esittäytyy Lottoarvonnassa

5.6.2020

« Takaisin

Kevät on ollut hyvä digitaaliselle autourheilulle, joka on kerännyt ennätysmäärän osallistujia SM-sarjoihin yli lajirajojen. Myös Veikkaus innostui hyvistä uutisista, ja esittelee lajin perinteikkäässä Lottoarvonnassa edunsaajakohteenaan.

Autourheilun lajiliitto AKK kasvattaa digitaalisesta urheilusta yhtä tulevaisuuden kivijalkaa, joka tarjoaa uudenlaisia mahdollisuuksia sekä harrastajille, kumppaneille että yleisöille. Vuonna 2020 ajetaan kaksi SM-sarjaa, rallicrossissa ja rata-autoilussa. Kesän ja tulevan syksyn aikana tulossa on vielä digitaalisen rallin puolella mielenkiintoisia uutuuksia, joiden parissa pääsevät viihtymään kaikki kotisohvan harrastajat.

- Mahtava juttu että pääsemme näyttäytymään yhdessä Suomen seuratuimmassa lähetyksessä suurelle yleisölle. Olemme vasta pääsemässä kunnolla vauhtiin digitaalisen autourheilun kanssa. Julkaisemme kesän aikana muun muassa uuden eAutourheilu-portaalin, joka kokoaa kaiken digitaalisen toimintamme samaan osoitteeseen; tämä on osa käynnissä olevaa kehityshankettamme. Lajeista myös ralli on tulossa uutena digisarjana viimeistään syksyllä alkavaksi. Edullinen, viihdyttävä, tasa-arvoinen ja vastuullinen laji tempaa mukaansa ikää, sukupuolta tai lähtötasoa katsomatta, edustaen hienosti osaltaan autourheilun uutta aikaa, kuvailee AKK:n digitaalisen autourheilun lajipäällikkö Henri Karjalainen.

Kaksi suurta suomalaista instituutiota, Lottoarvonta ja autourheilu, kohtaavat tulevana lauantaina 6.6. kello 22.10 MTV3-kanavalla. Lottoarvonnassa jaossa on peräti 6,5 miljoonaa, joten myös digiautourheiluun pääsee tutustumaan jättiyleisö. Sunnuntaina 7.6. jännittämään pääsee digitaalisen rata-ajon SM-karsintasarjan finaalia alkaen kello 15.10 Yle Areenasta. Kisaa pääsee seuraamaan myös Twitch-palvelun kautta. Kisa ajetaan Nürburgring Nordschleifen maineikkaalla virtuaaliradalla, ja sarja operoidaan yhteistyössä FiSRA:n kanssa.

Kiinnostuitko digitaalisen autourheilun mahdollisuuksista? Kerromme mielellämme lisää.

AKK / lajipäällikkö Henri Karjalainen, henri.karjalainen@autourheilu.fi, 050 546 0500
AKK / kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen, petteri.nikkanen@autourheilu.fi, 040 358 0533


Kuva: Iku Merikalla

Design Mainostoimisto Ajaton Oy