AKK-Motorsport ry hakee koordinaattoria Rallisprintin SM-sarjalle

14.11.2022

« Takaisin

Rallisprintin SM-sarja toteutetaan AKK-Motorsport ry:n järjestämänä Rallisprintin Lajiryhmän ohjauksessa. Sarjassa kilpaillaan kaudella 2023 kuusi osakilpailua, joista kaksi talvella, kaksi kesällä asfaltilla ja kausi päätetään syksyllä kahteen soralla ajettavaan osakilpailuun.

Sarjan aikaisemman koordinaattorin ilmoitettua, että ei jatka tehtävässä enää tulevalla kaudella, etsimme sarjalle uutta koordinaattoria. 

Koordinaattorin tehtävänä on toimia sarjan yhteyshenkilönä niin liiton toimiston, lajiryhmän, sarjan osakilpailujärjestäjien sekä sarjan kilpailijoiden välillä. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu myös sarjan osakilpailuissa liiton edustajana toimiminen. Liitto korvaa koordinaattorille kaikki tehtävän hoitamisesta aiheutuneet kulut. Mahdolliset muut korvauket sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.

Koordinaattorilta odotetaan laajaa lajituntemusta sekä sosiaalista ja avointa otetta toimintaan eri sarjan osapuolien kanssa. Koordinaattorin tehtävä antaa erinomaisen tilaisuuden päästä toimimaan lajin keskeisimmän kilpasarjan toteuttajien ja kilpailijoiden keskuudessa, sekä sitä kautta myös oivan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan niin sarjan- kuin koko laji tulevaisuuteen.

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään toimittamaan vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee hakijan perustiedot sekä tausta lajin ja yleisesti autourheilun parissa.

Hakemukset tulee toimittaa Rallisprintin Lajipäällikkö Henrik Frankille perjantaihin 25.11.2023 klo 16.00 mennessä.

Lisätiedot: Rallisprintin Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunumi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy