AKK-Motorsport ry järjestää asfaltilla ajettavan rallisprint-sarjan kaudella 2022

3.11.2021

« Takaisin

AKK-Motorsport ry järjestää rallisprintin asfalttisarjan kaudella 2022.

AKK:n Rallisprintin Lajiryhmän toteuttaman selvitystyön perusteella tulevana kesänä kilpaillaan rallisprintin asfalttimestaruudesta vähintään neljässä kilpailussa. Myös kahden päivän osakilpailuviikonloput ovat mahdollisia. Sarjan lopullinen kilpailumäärä selviää marraskuun aikana.

Sarjassa tullaan kilpailemaan 2- ja 4- vetoisten mestaruudesta sekä lisäksi koko sarjan yleisestä "pistekunkkumestaruudesta", jollaiseen on totuttu myös aikaisemmin toteutetuissa rallisprintin asfalttisarjoissa. Sarja on avoin kaikille ja siihen ei peritä erillistä sarjamaksua. Ainoa pisteiden keräämisen edellytys on sarjaan ilmoittautuminen ennakkoon. Osakilpailukohtaisesti osallistumismaksuista peritään pieni osuus sarjan käytännön asioiden pyörittämiseen sekä luokkakohtaisiin palkintoihin kohdistettava palkintorhaston osuus.

Sarjan kaupaliset asiat ja mahdolliset yhteistyökumppanit pyritään selvittämään myös mahdollisimman pian, samalla selviää mahdollisten kumppanuuksien vaikutus sarjan palkintoihin. 

Tällä hetkellä varmistettuja osakilpailujen paikkakuntia ovat Tammisaari, Iso-Syöte ja Tuusniemi. Myös muiden mahdollisten osakilpailujärjestäjien kanssa käydään parhaillaan neuvotteluja. Sarjan lopullisesta osakilpailumäärästä, rakenteesta ja säännöistä tiedotetaan joulukuun 2021 aikana ja sarjasäännöt tullaan julkaisemaan tammikuussa 2022.

Lisätiedot:

Rallisprintin Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Lajiryhmän puheenjohtaja Jani Hänninen, jani.s.hanninen@gmail.com, 050-4323428

Design Mainostoimisto Ajaton Oy