AKK Sports Oy hakee täydennystä myyntiorganisaatioonsa

11.11.2022

« Takaisin

AKK Sports Oy on vuonna 1993 perustettu autourheilun suomalaisen lajiliiton, AKK-Motorsport ry:n kokonaan omistama markkinointiyhtiö.

Yhtiön toiminta-ajatus on kehittää ja toteuttaa autourheilun huipputapahtumia. Yhtenä tärkeimpänä osa-alueena yhtiöllä on myös autourheilun valtakunnallisen markkinointiviestinnän hoitaminen.

AKK Sports Oy:n suurin vuosittainen tuotanto on FIA:n MM-rallisarjan Suomen osakilpailu, Secto Rally Finland. Kansainvälisten arvokilpailuiden lisäksi yhtiö toimii myös autourheilun kotimaisten arvosarjojen promoottorina. Lisäksi yhtiö myy myös tv-tuotantopalveluja.

Suomalainen autourheilu on lajissaan maailman huippua. Urheilumenestys vaatii myös kunnianhimoisia ammattilaisia toiminnan taustalle.

Kansallisten arvosarjojen kumppanimyyjä – JUNIOR ACCOUNT MANAGER

AKK Sports Oy hakee uransa alkuvaiheessa olevaa myyntihenkilöä dynaamiseen ja tavoitteelliseen myyntiorganisaatioonsa tulosvastuullista ns. junior-tason myyjää, erityisenä painopisteenä kansalliset arvosarjat.

Odotamme sinulta

Pääasiallinen tehtäväsi keskittyy uusien asiakkuuksien hankintaan kansallisille autourheilun arvosarjoille sekä olemassa olevista kumppanuuksista huolehtimiseen.

Olet kiinnostunut luovasta vastuullisesta tuotekehityksestä ja myyntityöstä sekä omaat energisen ja markkinoinnillisen otteen tavoitteellisten kaupallisten yhteistyökumppanuuksien rakentamiseen.

Sinulla on jo jonkin verran aiempaa kokemusta myyntityöstä, hyvät verkostoitumistaidot, tehtävään soveltuva koulutus, hallitset suomen lisäksi myös englannin sekä suullisesti että kirjallisesti ja ymmärrät riittävästi urheilun liiketoimintaa mieluiten sponsoroinnin näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja innostavan työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun näköalapaikalla.

Loistavan mahdollisuuden haastaa ja kehittää omaa osaamistasi usein moniulotteistenkin asiakkuuksien parissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut ja lisäksi löydät ympäriltäsi ajanmukaiset työskentelyvälineet sekä nuorekkaan, osaavan ja dynaamisen työyhteisön.

Työ on suurimmalta osin ns. lähityötä Vantaalla sijaitsevista viihtyisistä toimitiloistamme käsin. Lisäksi työtehtäviin liittyy jonkin verran matkustamista ja viikonlopputyötä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 30.11. mennessä palkkatoiveineen markus.hakkinen@autourheilu.fi ja perustele lyhyesti miksi olisit tuleva tuloksentekijämme. Toimi heti, sillä haastattelemme hakijoita jo rekrytointiprosessin aikana.

Lisätietoja:

Talous- ja hallintojohtaja Markus Häkkinen 040 5510289. Tavoitettavissa pe 11.11. klo 12-15, to 17.11. klo 13-15 ja pe 25.11. klo 12-15.

Yhteystiedot

Markus Häkkinen

Talous- ja hallintojohtaja

040 551 0289

markus.hakkinen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy