Askelmerkit kuntoon syksyn rallikisoja varten Flying Finn ajoleirillä

26.8.2021

« Takaisin

Syksyn viimeinen Flying Finn rallivalmennusleiri osuu ajoitukseltaan mainiosti Kokkolassa ajettavan SM- ja RSJM-sarjojen finaalikisan kanssa samalle viikolle. Suomen MM-rallin kisaviikko alkaa myös seuraavalla viikolla, joten on suunnitelmissa sitten jompikumpi tai jopa molemmat tapahtumat, on tarjolla loistava tilaisuus viimeistellä tuntuma sorapinnalle Flying Finn ajoleirillä.

 

20.-21.9.2021 Flying Finn ajoleiri Keski-Suomi, Keuruun ympäristö  

  • Kaksipäiväinen ajoleiri (ma-ti) 1 päivä nuottitreeniä, 1 päivä ajamista, leirimaksu 600€
  • Enintään kuusi autoa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Ilmoittautuminen leirille päättyy maanantaina 6.9.
  • Leirillä on mahdollisuus suorittaa nuottitutkinto lisämaksusta (tutkintomaksu 80€/henkilö, mainittava ilmoittautumisen yhteydessä)

Leirimaksu sisältää valmennuksen, treenipätkät ja majoituksen sekä ruokailut kuljettajalle ja kartturille. Muista kustannuksista osallistujat vastaavat itse.

Ajoleirit toteutetaan harjoituskilpailuina, eli siirtolupa, kilpa-auton katsastus, turvavarusteet ja lisenssit kuten kilpailussa. Nuottitreeni toteutetaan kuljettajaparin omalla nuottiautolla ja siitä pitää löytyä takapenkki valmentajaa varten.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla: mika.leistio@autourheilu.fi

Ilmoittautumiseen kuljettajan ja kartturin lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot aiheesta: Mika Leistiö 044 0542466  

 

Kaikkien leiritysten osalta seuraamme jatkuvasti niin valtakunnallisia kuin alueellisia rajoituksia ja ohjeistuksia Covid-19 aiheeseen liittyen. Leirien siirrot ja peruutukset ovat mahdollisia tilanteen niin vaatiessa, jolloin kyseisessä tilanteessa maksettu leirimaksu joko palautetaan tai sen voi käyttää toisen leirin yhteydessä.

 

Ajan tasalla oleva tieto Flying Finn-leireistä löytyy Flying Finn Academy verkkosivuilta 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy