Aurora Sprint Asfalttisarja 2023 – Etsitään osakilpailujärjestäjiä

10.10.2022

« Takaisin

Kaudelle 2022 uutuutena aloittanut Aurora Sprint Asfalttisarja saa jatkoa myös tulevalla kaudella. Tarkoituksena on kilpailla 3 osakilpailuviikonloppua ja kuusi kilpailua, ja nyt näiden kilpailujen toteuttajiksi etsitään AKK-Motorsport ry:n jäsenyhdistyksiä. 

Kauden 2022 palautteen perusteella etsitään järjestäjiä, jotka pystyisivät toteuttamaan tuplakilpailuja, joko niin että kilpailut ajettaisiin lauantaina ja sunnuntaina, tai vaihtoehtoisesti menneen kauden päätöstapahtuman tapaan yhden päivän aikana. Toiveena olisi, että kilpailut toteutettaisiin toukokuun alku-heinäkuun loppu välisellä ajanjaksolla.

Kyseisen sarjan osakilpailujen järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä Rallisprintin Lajipäällikköön viimeistään 4.11.2022 mennessä.

Tulevalle kaudelle tullaan kiinnittämään entistä enemmän huomiota sarjan viestintään ja mahdollisuuksien mukaan myös sarjan näkyvyyden parantamiseen. Samalla kauden päätöstilaisuudessa sovittiin, että sarjan sarjasääntöjen valmistelussa on mukana myös sarjaan sitoutuneita kilpailijoita. Sarja halutaan pitää kustannuksiltaan mahdollisimman helposti lähestyttävänä, ja näin ollen erillistä sarjamaksua ei kilpailijoilta tulla perimään. Osakilpailukohtaisesti osa ilmoittautumismaksuista kohdennetaan sarjan palkintorahastoon, jota tukevat myös sarjan yhteistyökumppanit omilla palkintosummillaan.

Lisätiedot, Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy