F-Rallisarjan virallinen testipäivä sunnuntaina 5.1.2020 Keuruulla

20.11.2019

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n Rallin Lajiryhmä järjestää yhteistyössä Motorsport Solutions Finland Oy:n kanssa virallisen testipäivän F-Rallisarjan kilpailijoille sunnuntaina 5.1.2020 Keuruulla. Tapahtuma toteutetaan AKK:n Rallin Sääntöjen mukaisena Harjoituskilpailuna, joten testipäivän aikana paikalla on tarvittava pelastuskalusto ja kaikilla osallistujilla on tarvittava vakuutusturva voimassa. Lisäksi, koska harjoituskilpailu on virallinen kalenteritapahtuma, tapahtumaan osallistuviin autoihin saadaan hankittua tarvittava siirtovakuutus/rekisteröinti.

Tapahtuma toteutetaan Keuruulla, puolustusvoimien entisellä alueella. Harjoituskilpailussa käytettävä tie-osuus on yhteensä 3,7 kilometriä pitkä, ja tarjoaa sopivan vaihtelevan testitien osallistujien käyttöön. Tie-osuus muodostaa ”lenkin”, joten tapahtumassa on käytössä yksi, keskitetty huolto-alue.

Testipäivän aikana tie on vapaasti osallistujien käytössä 09.00-17.00 välisenä aikana, ja reittiin on mahdollista suorittaa ennakkotutustuminen klo 07.30-08.45 välisenä aikana.

Testipäivän aikana AKK:n rallin lajiryhmä sekä F-Rallisarjan koordinaattori ovat paikalla tilaisuudessa. Lisäksi lajiryhmän jäsenet, Rallin MM-sarjasta tutut entiset ralli-ammattilaiset Toni Gardemeister ja Jani Paasonen ovat luvanneet antaa koko testipäivän ajan oman osaamisensa osallistujien käyttöön niin auton säätämistä, kuin itse ajamista koskevissa asioissa. Testipäivän aikana käytössä on alueella myös luokkahuone, jossa järjestetään mahdollisesti nuotti- ym. koulutusta, huomioiden myös osallistujien toiveet.

Testipäivän osallistumismaksu on 200 euroa/kilpailija F-Rallisarjaan ilmoittautuneilta kilpailijoilta, ja muille 300 euroa. Sarjaan ilmoittautuneet kilpailijat ovat etusijalla mahdollisessa karsintatilanteessa. Testipäivä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 20 autokuntaa. Maksimissaan mukaan otetaan 30 autokuntaa.

Ilmoittautuminen testiin on suoritettava KITI-järjestelmässä viimeistään perjantaihin 27.12.2019 klo 16.00 mennessä. Lisätiedot osallistujille testistä toimitetaan maanantaina 30.12.2019. Tapahtuman toteutuksessa säävaraus, eli mikäli olosuhteet eivät mahdollista testin järjestämistä, järjestäjä pidättää oikeuden sen perumiseen.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy