Flying Finn kartingvalmennusleirit starttaavat

12.4.2021

« Takaisin

AKK:n Flying Finn Academy valmennustiimi on suunnitellut järjestävänsä kauden 2021 aikana kaikkiaan viisi Flying Finn kartingvalmennusleiriä. Leirit on jaettu eri luokkien kuljettajille kisojen sekä maalis-huhtikuun vaihteessa tehdyn kyselyn perusteella. Leirien tavoitteena on parantaa kuljettajien ajotekniikkaa sekä kehittää taktista osaamista. Ajoharjoitteiden lisäksi ohjelmassa on teoriaosuuksia, joissa kerrotaan vinkkejä ja pureudutaan ajotekniikkaan. Kouluttajina toimivat Flying Finn Academyn valmentajat sekä mahdollisesti vierailevia kouluttajia.

Kaksi ensimmäistä leiriä ovat varmistuneet yksityiskohtiensa osalta ja ajankohdat, suorituspaikat sekä leirien teeman sisällöt ovat tässä:

 

Leiri 1. Helsinki Tattarisuo (Auton käsittely) 

Leirin hinta 150 €/kuljettaja (sisältää ratamaksun) 

20.4.2021 R95 Raket, Raket MIcro, Rotax Micro Max, Rotax Mini Max & Mini 60  

21.4.2021 X30 Jun, X30 Sen, OKj, OK, Rotax Jun, Rotax Sen

Auton käsittely 

-Suunnan muutokset 

-Jarruttaminen (eri jarrutustavat) 

-Kaasunkäyttö 

 

Leiri 2. Vihti (Auton käsittely sekä radan ja renkaiden maksimointi) 

Leirin hinta 150 €/kuljettaja (sisältää ratamaksun) 

19.5.2021 R95 Raket, Raket Micro, Rotax Micro Max, Rotax Mini Max & Mini 60 

20.5.2021 X30 jun, X30 sen, OKj, OK, Rotax jun , Rotax Sen 

Radan & renkaan käyttö 

-Ajolinjojen läpikäynti (vaihtoehdot ja vaikutus) 

-Kanttien ylitys 

-Pidon maksimointi 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen kuljettajan ja huoltajan lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin järjestäminen edellyttää vähintään kahdeksan ilmoittautunutta kuljettajaa. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: jm.pajuranta@autourheilu.fi

Kaikkien leiritysten osalta seuraamme jatkuvasti niin valtakunnallisia kuin alueellisia rajoituksia ja ohjeistuksia Covid-19 aiheeseen liittyen. Leirien siirrot ja peruutukset ovat mahdollisia tilanteen niin vaatiessa, jolloin kyseisessä tilanteessa maksettu leirimaksu joko palautetaan tai sen voi käyttää toisen leirin yhteydessä.

Muiden leirien osalta tiedotetaan aiheista heti, kun yksityiskohdat varmistuvat. Työn alla on valmistavia leirityksiä SM-sarjan kisoja varten sekä leiritystä R95 Cadet- ja R95 Micro-luokkien kuljettajille. Ajan tasalla oleva tieto Flying Finn-leirityksistä löytyy Flying Finn Academy verkkosivuilta osoitteesta: https://www.flyingfinnacademy.fi/content/fi/1002/1181/FLYING%20FINN%20-LEIRITYS.html

 

Lisätiedot aiheesta:            

Juuso-Matti Pajuranta 050 431 7144                            

Johan Vilo 040 125 3392                          

Design Mainostoimisto Ajaton Oy