Flying Finn - nuori äiti valloittaa Tunturirallin reittijohtajana

3.2.2024

« Takaisin

Autourheilussa on mukana paljon nuoria vapaaehtoisia - Katriina Keskiniva näyttää, että nuori nainen voi menestyä vaativissa autourheilutehtävissä. 

 

Tunturiralliin tuo nuorta ilmettä, kun 26-vuotias Katriina Keskiniva on astunut reittijohtajan tehtäviin. Nuori äiti ei ole ainoastaan intohimoinen autourheilun harrastaja, vaan myös aktiivinen kehittäjä, joka on modernisoinut perinteisiä reittitehtäviä.

Keskiniva harrastaa ralleja toisessa sukupolvessa ja on käytännössä kasvanut autourheilumaailmassa. Tunturiralli on hänelle tuttu tapahtuma, ja hän on ehtinyt toimia seitsemän vuoden aikana lähes kaikissa rooleissa, lukuun ottamatta katsastusta ja kilpailuajamista. Keskiniva pitää siitä, että langat pysyvät hänen omissa käsissään, minkä vuoksi reittijohtajana toimiminen sopii hänelle.

Keskiniva kehoittaa nuoria olemaan uteliaita ja hyppäämään rohkeasti mukaan rallimaailmaan. "Rallikulttuuri pitää itse kokea – sen yhteisöllisyys ja kisojen tekeminen. Suosittelen nuoria olemaan rohkeita ja liittymään mukaan autourheilun pariin. Toimitsijoina on paljon ihmisiä, joilla ei ole aiempaa kokemusta autourheilusta, mutta jotka ovat innostuneet lajista ystävien tai perheen kautta", Keskiniva sanoo ja jatkaa: "Samalla kannattaa muistaa, että rallimaailma imaisee helposti mukaansa.”

Katriina Keskiniva on esimerkki siitä, miten nuori äiti voi loistaa autourheilun vaativissa tehtävissä perhe-elämän rinnalla. Hänen tarinansa kannustaa muita nuoria harrastajia ottamaan haasteita vastaan ja hyppäämään rohkeasti mukaan autourheilun maailmaan ja nauttimaan sen monipuolisuudesta.

Entä sitten Katriina Keskinivan tulevaisuus autourheilun parissa? Tunturirallin osalta Keskiniva tulee jatkossakin olemaan toiminnallisissa tehtävissä, mutta ensi syksynä hänet saatetaan nähdä ratin ja penkin välissä. Hänen tulevaisuuttaan autourheilussa odotetaan mielenkiinnolla.Kuvassa reittijohtaja Katriina Keskiniva ja AKK:n turvatarkkailija Pentti Kangas
Kuva: Mika Heinonen, AKK​

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy