Flying Finn Raket -sarjan luokkien palkinnot jaettiin AKK:lla palkintojenjakotilaisuudessa

22.12.2022

« Takaisin

Flying Finn Raket CUP -sarjan luokkien palkintojenjakotilaisuus järjestettiin joulukuun puolivälissä AKK:lla Vantaalla. Ensimmäistä kertaa Raket-luokan lisäksi sarjapisteistä kilpailivat myös nuorten Micro- ja Cadet -luokat.


Menneellä kaudella 2022 kansallisen tason sarjapisteistä ajoivat ensimmäistä kertaa Cadet- ja Micro -luokat. Raket -luokka ajoi kymmenen finaalin mittaisen sarjan Suomen CUP -arvosta.

Flying Finn Raket -sarja on tarkoitettu erityisesti kartingin nuorimmille kilpailijoille. Cadet-luokan sarjaa voi ajaa sinä vuonna, kun kilpailija täyttää 6 vuotta, Micro-luokkaa pääsee ajamaan, kun kilpailija täyttää 8 vuotta kyseisen vuoden aikana, ja vastaavasti Raket-luokkaa pääsee ajamaan, kun täyttää 10 vuotta kyseisen vuoden aikana.

Kaudella 2023 Raket-luokka tulee kilpailemaan SJM-arvosta, Micro-luokka ajaa Suomen CUP-arvosta ja Cadet -luokka ajaa Flying Finn Cadet kansallisen sarjan.

Vantaalla AKK:lla palkintojenjakotilaisuudessa 14.12.2022 palkittiin Cadet-, Micro- ja Raket -luokkien kolme parasta kustakin luokasta. Lisäksi jokaisen luokan voittajalle sarjan yhteistyökumppani Radne lahjoitti uuden Raket95 -moottorin.

Katso ylhäältä lyhyt videoklippi tilaisuudesta ja kuljettajien nasevat haastattelut!

AKK karting haluaa onnitella vuoden 2022 pienten luokkien menestyneimpiä kuljettajia!

Flying Finn Raket CUP
1. Niklas Jokinen
2. Juho Jokitulppo
3. Urho Kutila

Flying Finn Micro -sarja
1. Aleksi Parri
2. Joona Ylinen
3. Nuutti Nyman

Flying Finn Cadet -sarja
1. Justus Lauhaluoma
2. Juho Vesterinen
3. Lenni Yli-Kiikka


AKK / karting

 

Yhteystiedot

Henri Karjalainen

Lajivastaava

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy