Flying Finn rallivalmennusleirit jatkuvat toukokuussa

12.4.2021

« Takaisin

Flying Finn rallivalmennusleireistä saatiin talvella hyvää palautetta ja kyselyjä kesän leireistä on tullut jo useita. Flying Finn-leirityskonsepti on kaikille niille harrastajille suunnattu kokonaisuus, jotka haluavat kehittää itseään ja/tai ovat pohtimassa siirtymistä kohti tavoitteellisempaa toimintaa. Tämän leirityskonseptin suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta vastaavat AKK:n Flying Finn Academyn valmentajat.

 

Kesäkaudelle on rallin puolelle alustavasti suunniteltu yksi nuottitreenileiri ja neljä ajoleiriä. Tarjolla on niin kuljettajaa kuin kartturiakin hyvin sorakaudelle valmistavaa leiritystä. Yksityiskohdat tarkentuvat lähempänä leirejä ja niistä tiedotetaan liiton kanavien kautta. Ajankohdat ovat:

06.-07.05.2021                   Jämsä                                  nuottitreenileiri

17.-18.05.2021                   Keski-Suomi                        ajoleiri

07.-08.06.2021                   Keski-Suomi                        ajoleiri

23.-24.08.2021                   Keski-Suomi                        ajoleiri

20.-21.09.2021                   Keski-Suomi                        ajoleiri

 

 

Toukokuussa haetaan tuntumaa soralle

Seuraavaksi on tarkoitus järjestää nuottitreenileiri Jämsässä sekä ajoleiri Keski-Suomen maisemissa. Ajoleirin tarkempi paikka selviää, kunhan nähdään kelirikon kehittyminen lähiviikkoina.

 

6-7.5.2021 nuottitreenileiri Jämsä          

  • Kaksipäiväinen (to-pe) nuottitreenileiri kuljettaja-kartturipareille, leirimaksu 400€/kuljettajapari
  • Ilmoittautuminen leirille päättyy keskiviikkona 21.4.
  • Enintään kuusi kuljettaja-kartturiparia, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Leirillä on mahdollisuus suorittaa nuottitutkinto lisämaksusta (tutkintomaksu 80€/henkilö, mainittava ilmoittautumisen yhteydessä) 

Helmikuulle alun perin kaavailtu nuottiharjoitteluleiri jouduttiin siirtämään Covid-19 tilanteesta johtuen. Kyseessä on erityinen tehokurssi nuotin ja nuotitustaidon opetteluun sekä kehittämiseen. Leiri soveltuu niin kokeneille kuin ensiaskeleitaan ottaville nuotittajille, esimerkiksi nuorten luokan kuljettajille. Leirimaksu sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut valmentajien kanssa samassa majoituksessa. Käytännön nuotitusharjoittelu toteutetaan kuljettajaparin omalla nuottiautolla, josta pitää löytyä takapenkki valmentajaa varten.

 

17.-18.5.2021 ajoleiri Keski-Suomi          

  • Kaksipäiväinen ajoleiri (ma-ti) 1 päivä nuottitreeniä, 1 päivä ajamista, leirimaksu 600€
  • Enintään kuusi autoa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Ilmoittautuminen leirille päättyy maanantaina 3.5.
  • Leirillä on mahdollisuus suorittaa nuottitutkinto lisämaksusta (tutkintomaksu 80€/henkilö, mainittava ilmoittautumisen yhteydessä)

Leirimaksu sisältää valmennuksen, treenipätkät ja majoituksen sekä ruokailut kuljettajalle ja kartturille valmentajien kanssa samassa majoituksessa. Muista kustannuksista osallistujat vastaavat itse. Ajoleirit toteutetaan harjoituskilpailuina, eli siirtolupa, kilpa-auton katsastus, turvavarusteet ja lisenssit kuten kilpailussa. Nuottitreeni toteutetaan kuljettajaparin omalla nuottiautolla ja siitä pitää löytyä takapenkki valmentajaa varten.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen kuljettajan ja kartturin lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun leirimaksu on maksettu, viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Paikat täytetään siinä järjestyksessä, kun ilmoittautumiset ja maksut on vastaanotettu. 

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen: mika.leistio@autourheilu.fi

Kaikkien leiritysten osalta seuraamme jatkuvasti niin valtakunnallisia kuin alueellisia rajoituksia ja ohjeistuksia Covid-19 aiheeseen liittyen. Leirien siirrot ja peruutukset ovat mahdollisia tilanteen niin vaatiessa, jolloin kyseisessä tilanteessa maksettu leirimaksu joko palautetaan tai sen voi käyttää toisen leirin yhteydessä.

 

Ajan tasalla oleva tieto Flying Finn-leireistä löytyy Flying Finn Academy verkkosivuilta osoitteesta: https://www.flyingfinnacademy.fi/content/fi/1002/1181/FLYING%20FINN%20-LEIRITYS.html

 

Lisätiedot aiheesta: Mika Leistiö 044 0542466                        

Design Mainostoimisto Ajaton Oy