Flying Finn Tour 2022 - hae Flying Finn tapahtuman järjestäjäksi

29.3.2022

« Takaisin

Supersuosioon noussut valtakunnallinen kartingkiertue Flying Finn Tour tulee myös tänä kesänä kaupunkien perheille suunnattujen tapahtumien yhteyteen. Seurat voivat vaikuttaa siihen minne Touri laskeutuu, hakemalla sitä omalle paikkakunnalle nyt.

 

FLYING FINN TOUR 2022

Valtakunnallinen kartingkiertue on erinomainen mahdollisuus tehdä autourheilulajeja tunnetummaksi ja saada uusia harrastajia seuraan. Tämän vuoden tavoitteena on monipuolistaa lajiesittelyä entisestään, kun tapahtumissa tuodaan esille eri tavoin kartingin lisäksi crosskart, pienoisautoilu ja digitaalinen autourheilu. Tämän toivotaan lisäävän seurojen välistä yhteistyötä ja sitä kautta jakavan tapahtumajärjestämisen vastuuta. 2019 vuoden tunnelmia ja tapahtumia voi fiilistellä tämän alta löytyvältä videolta.

 

HAKEMINEN

Tapahtuman järjestäjäksi voivat hakea kaikki AKK:n alaiset autourheiluseurat, joilla on aktviivista nuorisotoimintaa kartingissa, crosskartissa, pienoisautoilussa tai digitaalisessa autourheilussa. 

 

Hae FLYING FINN TOUR 2022 tapahtuman järjestäjäksi täältä.

 

Hakuaika 17.3.2022 - 15.4.2022 klo 23.59 asti. Päätös kiertueelle hyväksymisestä voidaan tehdä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hakemisessa kannattaa toimia ripeästi.

 

VALINTA

Ensisijaisesti valitaan ne seurat, jotka järjestävät Tourin oman paikkakunnan jo olemassa olevien perhekeskeisten tapahtumien yhteyteen mieluiten huhti-syyskuun aikana. Tämä on kustannustehokasta monesta eri näkökulmasta, mutta ennen kaikkea kohderyhmä löytää tapahtumaan automaattisesti. Emme kuitenkaan poissulje seuran kotiradalla järjestettäviä tapahtumia. Hakeminen yhteistyössä useamman seuran kanssa nostaa seuran tapahtuman valitsemista Tourille 2022! Seuralla on mahdollista hakea erilaisia tapahtumatukia (kohdeavustus) tapahtumapaikkakunnalta.

Tourille valitaan yhteensä 10-20 tapahtumaa. Pyrimme suunnittelemaan Tourin siten, että kaikkien seurojen tapahtumat toteutuvat. Esteeksi voi tulla esimerkiksi tapahtumien sama ajankohta etenkin silloin, jos molemmat järjestävät seurat tarvitsevat rataponttooneita. Tämä ratkaistaan tapahtuman vaikuttavuuden mukaan ja lopulta tarvittaessa arvalla.

MUUTA

Liiton tarjoama *tukipaketti;

  • Materiaalia (mm. mainosjuliste, tarrat)
  • Rataponttoonit + traileri (nouto&palautus Jyväskylään tai edelliseltä seuralta suoraan)
  • Markkinointitukea (FB tai lehtimainonta kohdennetusti)
  • Rekvisiittaa tapahtumiin
  • Tukea koko prosessin ajan
  • Tapahtumavakuutuksen

*ehtona, että seuran nuorisotoiminta on aktiivista ja kerho järjestää säännöllistä (viikoittain) toimintaa lapsille- ja/tai nuorille.


Flying Finn Tour:n AKK sivut löytyvät TÄSTÄ.


Lisätietoja:

Yhteystiedot

Henri Karjalainen

Lajivastaava

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy