Haemme seurapalvelusihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

2.7.2021

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK johtaa Suomen autourheilua sekä edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen harrastamista. Liitto koostuu noin 310 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kuuttatoista eri autourheilulajia. Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Koivuhaassa.

Haemme lajiliittoomme uutta

SEURAPALVELUSIHTEERIÄ

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat jäsenseurojemme ja jäsenistömme asiakaspalvelu sekä neuvonta jäsenmaksu-, lisenssi- ja vakuutusasioissa. Seura- ja jäsenviestintä liiton viestintäkanavissa sekä www-sivujen ylläpito. Aulapalveluhenkilönä vastaat myös vieraidemme vastaanotosta ja asiakaspalvelusta. Tehtäviin kuuluu myös taloushallintoon liittyviä avustavia tehtäviä. 

Odotamme Sinulta

Aktiivista ja palvelualtista työotetta, aloitekykyä, hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja sekä rohkeutta tarttua erilaisiin työtehtäviin. Soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai AMK) ja vähintään muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta. Tehtävä edellyttää myös hyvää organisointikykyä ja huolellisuutta, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista hallintaa. Myös ruotsin kielen perusosaaminen on hyödyksi. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen taloushallinnon avustavista tehtävistä, kuten laskutuksesta. Myös kokemus tapahtuma- ja kokousjärjestelyistä katsotaan eduksi. 

Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä tapahtumien parissa. 

Tarjoamme Sinulle

Monipuolisen työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, nuorekas, osaava ja dynaaminen työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Riku Bitter, 0400 564 255, riku.bitter@autourheilu.fi

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 9.8.2021 mennessä osoitteeseen riku.bitter@autourheilu.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy