Haetaan pienoisautoilun Maastosarjan M2-10 ja M4-10 -luokille luokkayhteyshenkiloä

25.4.2024

« Takaisin

Pienoisautoilun lajiryhmä hakee radio-ohjattavien autojen (roa) Maastosarjan M2-10 ja M4-10 -luokille luokkayhteyshenkiloä.

julkaistu 28.3.2024

Näillä luokilla on sama luokkayhteyshenkilö, sillä luokat ajavat yhteisen SM-sarjan.

Kaikki luokkayhteyshenkilöt toimivat yhteistyössä lajipäällikön, lajiryhmän sekä EFRA:n (European Federation of Radio Operated Model Automobiles) toimihenkilöiden kanssa.

Olet hakemamme luokkayhteyshenkilö, jos olet valmis tekemään aktiivisesti lajin kehittämistyötä lajiryhmän kanssa, sinulla on hyvä ulosanti ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä on välttämätöntä hyvä IT-osaaminen sekä valmius osallistua kutsuttaessa lajiryhmän kokouksiin etäyhteydellä. Eduksesi katsotaan englannin kielen taito, kilpailuhistoria pienoisautoilussa, osaaminen kilpailujen järjestämisestä, osaaminen sääntöjen kehitystyöstä sekä tietotaito niin kyseisten luokkien kansallisen tason kuin EFRA:nkin toiminnasta.

Hakijoiden toivotaan olevan käytettävissä tehtävään välittömästi valinnan jälkeen. Tehtävä on vapaaehtoistoimintaa, joten siitä ei makseta erillistä korvausta. Luokkayhteyshenkilön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Laadi vapaamuotoinen hakemuksesi huolellisesti ja lähetä se sähköpostitse viimeistään 30.4.2024 lajipäällikölle osoitteeseen mia.vihavainen(at)autourheilu.fi.
 

Yhteystiedot

Mia Vihavainen

Lajipäällikkö

050 528 3022

mia.vihavainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy