Haetaan pienoisautoiluun radio-ohjattavien autojen (roa) kansainvälisten asioiden yhteyshenkilöitä

15.2.2023

« Takaisin

Pienoisautoilun lajiryhmä hakee roa-puolen kansainvälisten asioiden yhteyshenkilöitä. Lajiryhmällä on alustavasti tarkoituksena valita tähän vapaaehtoistehtävään kaksi henkilöä, jotka toimivat yhteistyössä lajipäällikön, lajiryhmän, luokkayhteyshenkilöiden sekä EFRA:n (European Federation of Radio Operated Model Automobiles) toimihenkilöiden kanssa.

Olet hakemamme KV-yhteyshenkilö, jos olet valmis tekemään lajin kansainvälisen toiminnan kehittämistyötä lajiryhmän kanssa, sinulla on hyvä ulosanti ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävässä on välttämätöntä erinomainen englannin kielen taito sekä hyvä IT-osaaminen, sillä käytössä on muun muassa EFRA:n RC Motorsport Europe -hallintojärjestelmä. Lisäksi toivottavaa on valmius osallistua kutsuttaessa lajiryhmän kokouksiin etäyhteydellä. Eduksesi katsotaan kilpailuhistoria pienoisautoilussa, osaaminen sääntöjen kehitystyöstä sekä tietotaito EFRA:n toiminnasta. KV-yhteyshenkilöiksi valittavilta henkilöiltä odotetaan myös tarvittaessa matkustusvalmiutta, sillä tehtävään kuuluu osallistuminen EFRA:n AGM-yleiskokoukseen, joka järjestetään vuosittain marraskuussa. Toistaiseksi kyseinen kokous on järjestetty hybridinä, joten osallistuminen on onnistunut myös etäyhteyksillä.

Laadi vapaamuotoinen hakemuksesi huolellisesti ja lähetä se sähköpostitse viimeistään 22.2.2023 osoitteeseen mia.vihavainen@autourheilu.fi.

Päivitetty 15.2.2023.

Yhteystiedot

Mia Vihavainen

Lajipäällikkö

050 528 3022

mia.vihavainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy