Haetaan uusia Rallisprintin Radantarkastajia

2.4.2019

« Takaisin

AKK:n Rallisprintin Lajiryhmä etsii rallisprint-radoille radantarkastajia. Rallisprintin lajisääntöjen mukaisesti, kaikki rallisprint-kilpailuissa käytettäville radoille tulee toteuttaa radantarkastus, jossa tarkastetaan radan turvallisuus niin kilpailijoille, toimitsijoille sekä kilpailua seuraamaan saapuvalle yleisölle. Jatkossa yleisöturvallisuus on entistä tärkeämpi ja huomiota vaativa osa-alue, johon radantarkastuksissa tulee kiinnittää huomiota. Lisäksi radoista pyritään mahdollisuuksien mukaan saamaan entistä  turvallisempia, houkuttelevampia ja mielenkiintoisempia lajin harrastajille.

Radantarkastukset suorittaa AKK:n kouluttamat radantarkastajat, ja tarkastuksiin voi tarvittavilta osin osallistua myös viranomaisedustajia.

Nyt etsimmekin kaikilta AKK:n kahdeksalta alueelta radantarkastajia, jotka tulevaisuudessa toteuttavat tarkastukset rallisprint-radoille. Hakijoilta vaaditaan vankkaa rallisprint-asiantuntemusta ja kokemusta, AKK:n jäsenseuran jäsenyyttä sekä vähintään voimassaolevaan toimitsija- ja/tai kilpailijalisenssiä. Kilpailijatausta, päätoimitsijalisenssi (1- tai 2-taso) sekä suoritettu rallin tai nopeuden päätoimitsijakoulutus luetaan eduksi.

Kaikille radantarkastajille järjestetään koulutuspäivä syksyn 2019 aikana, jossa käydään läpi radantarkastusohjeet sekä yleinen perehdytys tehtävään. 

Jokaisen, joka on kiinnostunut toimimaan tulevaisuudessa rallisprintin radantarkatajana, toivotaan toimittavan vapaamuotoinen hakemus lajipäällikölle sähköpostilla viimeistään tiistaina 30.4.2019 klo 16.00 mennessä. 

Myös niiden henkilöiden, jotka ovat toimineet toistaiseksi radantarkastajina, pyydetään sähköpostilla lähettämään hakemus, ja sen myötä ilmoittamaan halukkuus toimia tehtävässä myös tulevaisuudessa.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy