Haetaan rallisprintin tuomariston puheenjohtajia kausille 2020-2021

11.7.2019

« Takaisin

AKK:n Rallisprintin Lajiryhmä etsii tuomariston puheenjohtajia tulevalle toimikaudelle 2020-2021.

Tuomariston puheenjohtajan tehtävänä on yhdessä kilpailuun nimetyn tuomariston kanssa valvoa, että kilpailussa noudatetaan sääntöjä niin kilpailijoiden, kuin kilpailun järjestäjän toimesta. Tehtävään nimetyille tuomariston puheenjohtajille osoitetaan kauden aikana myös tuomaritehtäviä rallisprintin arvosarjojen osakilpailuihin.

Kaudelle 2020 voimaan tulevan säännön mukaisesti kansallisiin, arvosarjojen ulkoupuolisiin kilpailuihin ei nimetä enää tuomaristoa, vaan AKK:n valitsema kilpailukonsultti. Kilpailkonsutti kilpailuihin valitaan tuomariston puheenjohtajiksi valittujen henkilöiden keskuudesta. Kilpailukonsultin tehtävänä on yhdessä järjestäjän kanssa löytää sopiva tapa kilpailun toteutukselle, sekä varmistaa että kilpailu toteutetaan turvallisesti sekä vallitsevien sääntöjen puitteissa.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan rallisprintissä tuomariston puheenjohtajana sekä kilpailukonsulttina, ja sitä kautta olemaan vahvasti mukana lajin kehittämisessä myös tulevasuudessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, 31.8.2019 mennessä, osoitteeseen henrik.frank@autourheilu.fi.

Myös kausien 2018-2019 aikana tuomariston puheenjohtajana toimineiden henkilöiden tulee lähettää vastaava hakemus lajipäällikölle, mikäli toimiminen tehtävässä kiinnostaa myös tulevalla toimikaudella.

Hakijoilta edellytetään vankkaa lajituntemusta ja voimassa olevaa nopeuden ja/tai rallin päätoimitsijalisenssiä (1- tai 2-taso). Kilpailijakokemus katsotaan eduksi.

Tehtäviin valituille järjestetään koulutuspäivä syksyn 2019 aikana, johon valitut ovat velvoitettuja osallistumaan. Koulutuksen tarkka ajankohta ja paikka ilmoitetaan valituille syyskuun aikana. Koulutuksen kustannuksista vastaa AKK mutta matkakustannuksista vastaavat koulutettavat itse.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi tai 040 534 9977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy