Haetaan Rallisprintin tuomariston puheenjohtajia, tuomareita sekä kilpailukonsultteja toimikaudelle 2023-2024

23.8.2022

« Takaisin

AKK:n Rallisprintin Lajiryhmä etsii tuomariston puheenjohtajia, tuomareita sekä kilpailukonsultteja toimikaudelle 2023-2024.

Tuomariston puheenjohtajan tehtävänä on yhdessä kilpailuun nimetyn tuomariston kanssa valvoa, että kilpailussa noudatetaan sääntöjä niin kilpailijoiden, kuin kilpailun järjestäjän toimesta.

Kansallisiin, arvosarjojen ulkopuolisiin kilpailuihin nimetään AKK:n toimesta kilpailukonsultti, jonka tehtävävänä yhdessä järjestäjän kansa löytää sopiva tapa kilpailun toteutukselle, sekä varmistaa että kilpailu toteutetaan turvallisesti ja vallitsevien sääntöjen puitteissa.

Tehtäviinn nimetyille henkilöille osoitetaan kauden aikana myös tuomaritehtäviä rallisprintin arvosarjojen osakilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut lajista, omaat vankan laji-osaamisen ja olet kiinnostunut toimimaan rallisprintissä tuomariston puheenjohtajana sekä kilpailukonsulttina, ja sitä kautta olemaan vahvasti mukana lajin kehittämisessä myös tulevasuudessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, 23.9.2022 mennessä, osoitteeseen henrik.frank@autourheilu.fi. Hakijoilta edellytetään joko nopeudun tai rallin voimassaolevaan päätoimitsijalisenssiä (1- tai 2-taso).

Myös kausien 2021-2022 aikana kyseisissä tehtävissä toimineiden henkilöiden tulee lähettää vastaava hakemus lajipäällikölle, mikäli toimiminen tehtävässä kiinnostaa myös tulevalla toimikaudella.

Tehtäviin valituille järjestetään koulutuspäivä syksyn 2022 aikana, johon valitut ovat velvoitettuja osallistumaan. Koulutuksen tarkka ajankohta ja paikka ilmoitetaan valituille myöhemmin. Koulutuksen kustannuksista vastaa AKK mutta matkakustannuksista vastaavat koulutettavat itse.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi tai 040 534 9977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy