Haku Urhean asuntoihin aukeaa

12.3.2021

« Takaisin

Oletko tavoitteellinen urheilija ja opiskelet pääkaupunkiseudulla? Sinulla on nyt mahdollisuus hakea asuntoa huippupaikalta Urhean kampukselta! Urhea-koti on keskellä Helsinkiä. Siis niin keskellä, että Urhea-hallista ja Mäkelänrinteen lukiosta on suora yhteys opiskelijoiden asuintaloon Urhea-kotiin.

Asuessasi Urhea-kodissa treenimatkoihin ei akatemiaurheilijana kulu aikaa, mikäli lajinasi on koripallo, teline- tai rytminen voimistelu, judo, paini, yleisurheilu, uinti, uimahypyt tai jalkapallo, sillä näiden lajien harjoitteluolosuhteet tulevat olemaan Urhea-kampuksella. Myös muiden lajien suorituspaikat ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kaikkien lajien ominaisuusharjoittelulle kampus tarjoaa erinomaiset olosuhteet. Lisäksi kampus tarjoaa urheilijalle terveydenhuollon ja kuntoutuksen tukipalveluja, laadukkaat ravintolapalvelut sekä opiskelumahdollisuuksia.

Hae asuntoa osoitteesta www.urheakoti.fi. Haku on avoinna jatkuvasti. Huomioithan että ensimmäiset valinnat tehdään 15.4. mennessä.

Etkö vielä tiedä opiskelupaikastasi? Onko suunnitelmissasi opiskella ja valmentautua pääkaupunkiseudulla? Ei hätää! Asunnoista on varattu kiintiö myös kesällä opiskelupaikkansa varmistaville urheilijoille, joten haku tulee olemaan auki myös silloin.

 

Urhea-koti – asunto keskellä Helsinkiä

Elokuussa 2021 aukeava Urhea-koti tarjoaa mahdollisuuden asua Mäkelänkadulla keskellä Urhean kampusta ja upouusia harjoittelutiloja. Asuintalossa on opiskelijoille 83 huoneistoa 11 kerroksessa ja näissä yhteensä 166 asuinhuonetta. Talo sijaitsee rauhallisella paikalla puiston vieressä, ja ylemmistä kerroksista on näköala yli koko Helsingin aina merelle asti.

Elokuussa avautuvassa Urhea-hallissa toimii urheilijoille valmennus- ja terveyspalveluita tuottava Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea sekä kesä- ja jäälajien valtakunnallinen Olympiavalmennuskeskus. Mäkelänrinteen lukion laajennusosassa on ravintola, joka tarjoilee koulu- ja opiskelijaruokailun lisäksi urheilijoille aamupalaa, päivällisen ja terveellisiä välipaloja.

 

Asuinrakennus opiskeleville urheilijoille​

Urhea-kodit on tarkoitettu urheilussa huipulle tähtääville ja samanaikaisesti toisen tai korkea-asteen tutkintoa HOAS:n toiminta-alueen oppilaitoksissa suorittaville urheilijoille. Tutkinnon tulee olla opintotukikelpoinen. Asukasvalinnassa huomioidaan ARA-säännökset ja painotetaan urheilullista tasoa sekä valmentautumista Urhea-kampuksella. Talossa ei sallita lemmikkieläimiä eikä tupakointia. Alaikäiset hakijat sijoitetaan soluasuntoihin.

Haku Urhea-kodin asuntoihin on nyt auki! Haku nettisivulta www.urheakoti.fi 

Lisätiedot:

Jouni Kinnunen, talouskoordinaattori/Urhea-koti Puh. 046 878 2208
Email jouni.kinnunen@urhea.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy