Huhtikuun jokkisajojen rinnalle virtuaalista vauhtia – simulaattorilla ajettava joukkuekilpailu vie lajin intohimon virtuaalimaailmaan

22.2.2024

« Takaisin

Jokamiehenluokan kilpailut ovat saaneet rinnalleen elokuusta 2023 lähtien uudenlaista jännitystä, kun myös virtuaalista jokamiehenluokkaa on ajettu SM-tasoisena. 

 

Virtuaalinen jokamiehenluokka, eJM, tarjoaa joukkueille mahdollisuuden kilpailla toisiaan vastaan simulaattoreilla ajettaessa, samalla tavalla kuin oikeassa jokkiksen liigakilpailussa. Lajin joukkueet koostuvat 5–6 kuljettajasta ja joukkueenjohtajasta. Jokainen joukkue tuo mukanaan oman simulaattoriaineistonsa, joka tarjoaa pelaajille mahdollisimman autenttisen kilpa-ajokokemuksen.

Seuraavat eJM-kilpailut ajetaan huhtikuussa Lappajärvellä. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma yhdistää virtuaalimaailman ja oikean jokamiehenluokan liigakilpailun intensiivisen tunnelman. Kilpailu on eJM SM -liigafinaali ja virallinen AKK:n alainen SM-kilpailu. Näin ollen kolme parasta e-joukkuetta palkitaan SM-mitaleilla vuoden lopun mitaligaalassa.

Ilmoittautumisaika huhtikuun Pikupa eJM SM -liigafinaaliin päättyy 28. helmikuuta 2024. 

Ilmoittautuminen ja lisätietoja täältä

 

Yhteystiedot

Katja Lindman

Viestintäpäällikkö

044 7360 325

katja.lindman@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy