Huippuvieras tulossa syksyn toiselle Flying Finn Haastaja-leirille

23.9.2022

« Takaisin

Liikuntakeskus Pajulahdessa järjestetään 14.-16.10.2022 syksyn toinen Flying Finn Haastaja-leiritys. Teemana leirillä on ”Autourheilijan urasuunnittelu ja uran rakentaminen”. Kyseiselle leirille on luvassa huippuvieras, sillä Esapekka Lappi on tulossa kertomaan omakohtaisia kokemuksiaan teemaan liittyen. 

Vapaita paikkoja on leirille jäljellä enää kymmenen kappaletta, joten nyt kannattaa toimia nopeasti. Ilmoittautuminen umpeutuu keskiviikkona 28.9.

 

Mikä on Flying Finn Haastaja-leiritys?

Flying Finn Haastaja-leirityskonsepti on kaikille AKK:n lisenssinhaltijoille suunnattu neljän leiritysviikonlopun kokonaisuus, joka toteutettiin viime syksynä ensimmäistä kertaa. Palaute osallistujilta oli erittäin positiivista ja näin ollen tänä syksynä on jälleen tiedossa neljän leirityksen päivämäärät. Kaikista autourheilun lajeista on mahdollisuus osallistua Flying Finn Haastaja-leireille, koska käsiteltävät teemat ja asiat ovat yhteneviä lajista riippumatta. Lisäksi huoltajilla/vanhemmilla on mahdollisuus osallistua leireille, sillä lasten ja nuorten kohdalla huoltajien rooli on harrastuksessa erittäin keskeinen. Flying Finn Haastaja -leirityskonsepti on jaettu urheilijoiden osalta kolmeen ikäryhmään, joiden lisäksi on huoltajille oma ryhmänsä.

Ryhmät ovat:

Haastaja (17–29-vuotiaille)

Haastaja Junior (13–16-vuotiaille)

Haastaja Mini (10–12-vuotiaille)

Haastaja huoltajat/vanhemmat

 

Kokonaisuus muodostuu kaikkiaan neljästä teemasta, joista jokaiselle on oma leiritysmoduulinsa. Leirien ohjelmaan kuuluu teemaa käsittelevien toimintojen lisäksi mm. liikuntaa ja vierailevia tähtiä. Syyskuussa järjestettiin syksyn ensimmäinen leiri, jonka teemana oli ”Psyykkisen suorituskyvyn parantaminen”. Jäljellä olevat leirit teemoineen tämän vuoden osalta:

 

Leiri 2: Autourheilijan urasuunnittelu ja uran rakentaminen

pe 14.10. klo 17 – su 16.10. klo 14

ilmoittautuminen päättyy ke 28.9.

 

Leiri 3: Fyysinen harjoittelu, ravinto, lepo ja palautuminen

pe 4.11. klo 17 – su 6.11. klo 14

ilmoittautuminen päättyy ke 19.10.

 

Leiri 4: Media, markkinointi ja varainhankinta

pe 25.11. klo 17 – su 27.11. klo 14

ilmoittautuminen päättyy ke 9.11.

 

Yhden leirityksen osallistumismaksu on 250 €/henkilö, sisältäen majoituksen ja ruokailut Liikuntakeskus Pajulahdessa. Ilmoittautumiset Flying Finn Haastaja-leirien osalta tapahtuvat sähköpostilla osoitteeseen:

tuomo.nikkola@autourheilu.fi

 

Ilmoittautumisessa tulee olla osallistujan lisenssinumero yhteystietoineen sekä laskutusosoite. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Yhteystiedot

Tuomo Nikkola

valmennuspäällikkö

Design Mainostoimisto Ajaton Oy