Karting SM Lahti sadekelin renkaat

15.8.2017

« Takaisin

Johtuen Lahden osakilpailun lisääntyneiden lähtöjen takia on kartingin lajiryhmä tarkentanut rengassääntöä.

Tämän lisäksi rengastoimittaja MPT-Racing tarjoaa OK, OKj ja KZ2 -luokan kuljettajille sunnuntain Slicks-rengassarjan (2 etu- ja 2 takarengasta)

KZ2

Osakilpailutapahtumaan (lauantai ja sunnuntai) on maksimissaan kaksi sarjaa (4 etu + 4 taka) sadekelin rengasta. Kilpailija voi käyttää itselleen esikatsastamiaan sadekelin renkaita vapaasti kaikissa osakilpailutapahtuman (lauantai ja sunnuntai) kilpailulähdöissä. Näiden lisäksi ei ole erillisiä vararenkaita. Esikatsastaa voi myös edellisiltä SM-sarjan kilpailuviikonlopuilta olevia renkaita, kunhan renkaat ovat luettu järjestelmään edellisessä kilpailussa ja renkailla ei ole ajettu. Edellisen kilpailun renkaita voidaan ottaa käyttöön vain esikatsastuksen yhteydessä. Mikäli kilpailija haluaa ottaa saderenkaat voucheria vastaan mukaansa esikatsastuksesta tai myöhemmin kilpailuviikonlopun aikana, niin viivakoodit luetaan koneelle siinä yhteydessä. Renkaiden viivakoodit tulee olla luettuna järjestelmään ennen erään tai finaaliin tultaessa.

OK ja OKj

Osakilpailutapahtumaan (perjantai, lauantai ja sunnuntai) on maksimissaan kaksi sarjaa (4 etu + 4 taka) sadekelin rengasta. Kilpailija voi käyttää itselleen esikatsastamiaan sadekelin renkaita vapaasti kaikissa osakilpailutapahtuman (perjantai, lauantai ja sunnuntai) kilpailulähdöissä. Näiden lisäksi ei ole erillisiä vararenkaita. Esikatsastaa voi myös edellisiltä SM-sarjan kilpailuviikonlopuilta olevia renkaita, kunhan renkaat ovat luettu järjestelmään edellisessä kilpailussa ja renkailla ei ole ajettu. Edellisen kilpailun renkaita voidaan ottaa käyttöön vain esikatsastuksen yhteydessä. Mikäli kilpailija haluaa ottaa saderenkaat voucheria vastaan mukaansa esikatsastuksesta tai myöhemmin kilpailuviikonlopun aikana, niin viivakoodit luetaan koneelle siinä yhteydessä. Renkaiden viivakoodit tulee olla luettuna järjestelmään ennen erään tai finaaliin tultaessa.

AKK-Motorsport ry/Kartingin lajiryhmä

Design Mainostoimisto Ajaton Oy