Karting SM yhteistyöhön MTV Katsomon kanssa - koostelähetys jokaisesta kilpailusta MTV Katsomoon

15.5.2024

« Takaisin

Viisi osakilpailuviikonloppua käsittävä Kartingin SM-sarja panostaa kaudella 2024 vahvasti näkyvyyteen. Kilpailupäivät striimataan suorana suositulle Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalle.


Suorien lähetysten lisäksi MTV Katsomo esittää koostelähetyksen viikko jokaisen kilpailun jälkeen, ja kauden päätteeksi MTV:n ilmaiskanavilla ja MTV Katsomossa nähdään kausikooste. 

 

Kausi 2024 tarjoaa entistä laajemman näkyvyyden kartingin maailmaan

Tälläkin kaudella jokainen kilpailupäivä striimataan suorana lähetyksenä Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalle. Kanavalla on jo yli 19 000 tilaajaa, ja vuonna 2023 se keräsi yli miljoona katselukertaa. Livestreamista vastaa totutusti VMH Productions.

Uutta tällä kaudella on koostelähetys jokaisesta kilpailusta MTV Katsomoon: Viikon päästä kisapäivästä voit katsoa kootut tunnelmat MTV Katsomon palvelusta. Kauden päätteeksi koko kausikooste nähdään MTV:n ilmaiskanavilla ja Katsomossa.

Kymmenen livelähetystä ja kuusi valtakunnallista koostelähetystä tarjoaa unohtumattomia hetkiä kilpailijoille ja faneille sekä ennennäkemättömän määrän näkyvyyttä Karting SM-sarjalle ja sen yhteistyökumppaneille.

 

Kilpailukalenteri

25.5. – 26.5.2024: OuluZone, Oulu
29.6. – 30.6.2024: Kotkan FK-rata, Kotka
13.7. – 14.7.2024: Kimi Circuit, Lappeenranta
27.7. – 28.7.2024: Pori Circuit, Pori
24.8. – 25.8.2024: Lentola Green Karting Park, Kangasala


Kartingin Suomen mestaruussarjan livestriimit, koostelähetykset ja kattava kilpailukalenteri varmistavat, että kartingin maailma avautuu kaikille autourheilusta kiinnostuneille.

 

Haluatko tulla yhteistyökumppaniksi?

Kartingin Suomen mestaruussarja on kasvattanut useita autourheilun huippunimiä. Keke Rosberg, Mika Häkkinen, Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas ja viimeisimpänä Tuukka Taponen ovat kaikki aloittaneet matkansa kohti maailman huippua kartingin SM-sarjasta. Karting on aitoa kilpaurheilua tarjoava autourheilun suurin nuorisolaji, jossa ajetaan FIA:n maailmanmestaruudesta. Karting SM antaa laajat mahdollisuudet luoda ja kehittää uraa moottoriurheilumaailmassa. 


Karting SM -sarjalla on tarjolla yrityksille kolme erilaista kumppanuuspakettia.
Kumppanuuspakettien myynti: Lassi Liimatainen (yhteystiedot alla). 


 

Yhteystiedot

Lassi Liimatainen

Junior Account Manager

050 325 1120

lassi.liimatainen@autourheilu.fi

Henri Karjalainen

Lajivastaava

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy