Kymi Ring näkyy MM-rallissa

25.5.2015

« Takaisin

Toyotan WRC-tiimin juniorien kuljettajaohjelmaan kiinnitetty 21-vuotias Teemu Suninen ajaa tällä kaudella rallin MM-sarjan WRC3-luokassa. Kotimainen Kymi Ring on vahvasti Teemu Sunisen ja kartturi Mikko Markkulan vauhdissa koko MM-kauden.

Kymi Ring on Iitin Tillolankankaalle rakennettava monipuolinen, kansainväliset mitat täyttävä moottoriurheilu- ja ajoharjoittelukeskus. Keskukseen on tarkoitus rakentaa EM- ja MM-kilpailuvalmiudet täyttävä moottorirata, joka toteutetaan Kansainvälisen autoliitto FIA:n kestävän kehityksen standardien mukaisesti.

Sunisen ja Kymi Ringin yhteisen MM-taipaleen takaa löytyy A. Ahlström Osakeyhtiö, jonka omistama A. Ahlström Kiinteistöt Oy toimii maanomistajana Iitin Tillolankankaalla.

Teemu Suninen on jo kartuttanut mainetta lupaavana kuljettajalahjakkuutena vuonna 2013 tapahtuneen rallidebyyttinsä jälkeen mm. viemällä viime vuonna nimiinsä perinteikkään Neste Oil Rallin WRC 3 -luokan. Ennen ralliuraansa hän on kilpaillut menestyksekkäästi mm. kartingissa ja rallicrossissa.

- Mielestäni Suomeen tarvitaan kansainväliset mitat täyttävä moottorirata. Olen iloinen, jos omalta osaltani voin auttaa Kymi Ring -projektin tunnetuksi tekemistä maailmalla, kertoo kartingissa SM- ja EM-mitaleita saavuttanut Suninen.

Teemu Sunisen menoa MM-ralleissa voi seurata mm. osoitteesta https://www.facebook.com/motorsportsuninen
Lisätietoa Kymi Ringistä: www.kymiring.fi

Kuva: Teemu Suninen Racingin Facebook-sivuston kuvagalleria

Design Mainostoimisto Ajaton Oy