Haemme Seurapalvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

13.4.2023

« Takaisin

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, lentävien suomalaisten koti, joka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK johtaa Suomen autourheilua sekä edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen harrastamista. Liitto koostuu noin 300 jäsenseurasta ja se hallinnoi kaikkiaan kahdeksaatoista eri autourheilulajia. Toimitilamme sijaitsevat Vantaalla Koivuhaassa.

 

Haemme lajiliittoomme uutta

SEURAPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat liiton uuden seurapalvelukonseptin kehittäminen ja toteutus jäsenseurojemme ja jäsenistömme toiminnan tueksi. Osallistut aktiivisesti digitaalisten palveluidemme kehittämiseen sekä tiedolla johtamisen ja kehittämisen toimintatavan rakentamiseen. Seurapalvelupäällikkönä vastaat palvelukokonaisuudesta, joka tuottaa tietoa, tukee seurojen osaamisen ja toiminnan kehittämistä sekä järjestää ja tuottaa sekä itse että verkostojemme kautta seuroille ja jäsenille suunnattuja palveluita. Toimintaasi ja tavoitteitasi ohjaa liiton strategian tiekartta. Tehtävä on vakituinen.

Odotamme Sinulta

Aktiivista, kehittämisorientoitunutta ja palvelualtista työotetta, aloite- ja päätöksentekokykyä, hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä tarttua laajoihinkin kokonaisuuksiin. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen ja aiemman työkokemuksen seura- ja järjestötoiminnan kehittämistehtävistä, koulutustoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta sekä digitaalisten palveluiden osaamisen. Tehtävä edellyttää  hyvää organisointikykyä, verkostoitumistaitoja, laajojen kokonaisuuksien ja projektien hallintaa, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista. Myös ruotsin kielen perusosaaminen on hyödyksi. Työtehtäviin kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä seuratapaamisten ja tapahtumien parissa. 

Tarjoamme Sinulle

Monipuolisen työn kansallisen ja kansainvälisen autourheilun ytimessä. Ympäriltäsi löytyvät ajanmukaiset työskentelyvälineet, osaava ja asiantunteva työyhteisö sekä viihtyisät toimitilat Vantaalla. 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.4.2023 mennessä osoitteella anssi.kannas@autourheilu.fi. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuvaiheen aikana. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Anssi Kannas, pääsihteeri, 050 300 1244.

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy