Neste Oil jäsenedut 2015

11.2.2015

« Takaisin

Neste Oil polttoainekortilla edullisemmat tankkaukset

Neste Oil tarjoaa AKK-Motorsportin jäsenille Neste Oil kortin jäsenalennuksin. Neste Oilin ja AKK-Motorsportin välinen sopimus mahdollistaa jäsenille edulliset tankkaukset Neste Oil -paveluasemilta ja Neste Oil- automaattiasemilta Suomessa. Alennusta myönnetään bensiinistä ja dieselistä -2,1 snt/litra (sis. alv). Etu ei koske Neste Oil Express -verkostoa. Alennus huomioidaan laskutuksen yhteydessä asemakohtaisista vähittäismyyntihinnoista.

Tilaa nyt Neste Oil Yksityishenkilökortti ja hyödynnä jäsenetusi

Voit täyttää ja allekirjoittaa Neste Oil Yksityiskorttihakemuksen sähköisesti osoitteessa www.neste.fi. Huomaa, että tunnistautumisvaiheessa tarvitaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

Neste Oil Yksityiskortin voit tilata käyttöösi myös ilman sähköistä allekirjoitusta. Hakemuksen löydät myös www.neste.fi sivuilta, josta hakemuksen voi tulostaa tai nouda hakemus lähimmältä Neste Oil -palveluasemalta.

Kaikki 1.2.- 31.3.2015 välisenä aikana Neste Oil yksityishenkilökortin tilanneet AKK:n jäsenet osallistuvat arvontaan, jossa osallistuneiden kesken arvotaan 10 kappaletta kahden hengen lippupaketteja Neste Oil Rally Finland -tapahtumaan 30.7. - 2.8.2015.

Merkitse hakemuksen lisätietoja kenttään "AKK H100 / jäsennumerosi" jäsenetujen saamiseksi.

Tarkemmat ohjeet, arvonnan säännöt ja lisätietoja löydät liiton www-sivuilta materiaalipankista.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy