Rallikalenterin muutos vaikuttaa myös Flying Finn rallileirikalenteriin

2.2.2021

« Takaisin

Alkuperäiseltä paikaltaan helmikuun alusta maaliskuun alkuun siirtyneen Kouvolan SM-rallin muuttunut ajankohta vaikuttaa myös talvikauden viimeisen Flying Finn Rallivalmennusleirin ajankohtaan. Uusi ajankohta on nyt 15-17.3.2021, paikkakuntana edelleen Hyrynsalmi. 

 

Leirillä on mahdollisuus suorittaa nuottitutkinto lisämaksusta (tutkintomaksu 80€/henkilö, mainittava ilmoittautumisen yhteydessä). Mikä onkaan parempi tapa aloittaa perehtyminen nuottiin ja nuotista ajamiseen, kuin kunnon kolmen päivän syventyminen aiheeseen; ensimmäinen päivä työstetään nuottia ja kaksi päivää ajetaan nuotista. Leiri toteutetaan harjoituskilpailuna, eli siirtolupa, kilpa-auton katsastus, turvavarusteet ja lisenssit sääntökirjan mukaisesti. Nuottitreeni toteutetaan kuljettajaparin omalla nuottiautolla ja siitä pitää löytyä takapenkki valmentajaa varten.

 

Kolmepäiväisen ajoleirin leirimaksu on 800€. Leirimaksu sisältää valmennuksen, treenipätkät ja majoituksen sekä ruokailut kuljettajalle ja kartturille valmentajien kanssa samassa majoituspaikassa. Muista kustannuksista osallistujat vastaavat itse. Leirille otetaan enintään kuusi autokuntaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen leirille päättyy ma 1.3. Ilmoittautumiseen kuljettajan ja kartturin lisenssinumerot yhteystietoineen sekä laskutusosoite.

 

Ilmoittautumiset sähköpostilla: mika.leistio@autourheilu.fi

Lisätiedot aiheesta: Mika Leistiö 044 0542466

Design Mainostoimisto Ajaton Oy