Rallin lajiryhmä hakee jäsenekseen 17-20 -vuotiasta nuorisoneuvonantajaa

12.12.2017

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n rallin lajiryhmän tehtävänä on valvoa kansallista ralli-autoilusta yleisesti, sen arvosarjoja ja niiden kehitystä. Lisäksi tärkeänä tehtävänä on kehittää lajia ja sen sääntöjä pitkällä tähtäimellä. Lajiryhmä huolehtii myös yhdessä AKK:n toimiston henkilökunnan kanssa lajiin liittyvästä edunvalvonnasta. 

Lajiryhmässä toimii 5 luottamusjäsentä sekä kokousten esittelijänä lajipäällikkö. Kokouksia lajiryhmä pitää keskimäärin 4/vuosi. Nyt lajiryhmä etsii jäsenekseen yhtä nuorta, 17-20-vuotiasta nuorisoneuvonantajaa.

Hae nuorisoneuvonantajaksi ja tule kehittämään autourheilua kanssamme

Nuorisoneuvonantajana toimit osana rallin lajiryhmää, osallistut aktiivisesti keskusteluun ja päätöskokouksiin. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja ammennat ympäristöstäsi että tuttavaverkostosi kautta erilaisia kehittäviä näkökulmia, tuoden niitä rohkeasti esille lajiryhmässä työskennellessäsi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työskentely-ympäristön, pääsyn ralliautoilun päätöksenteon ytimeen, ja mahdollisuuden vaikuttaa omalta osaltasi siihen, miten ralliautoilu tulee kansallisesti kehittymään tulevaisuudessa.

Odotamme Sinulta:

- Seuraat aktiivisesti autourheilua ja erityisesti ralli on sinulle lajina tuttu
- Omaat hyvän hahmotuskyvyn 
- Olet utelias, osaat kysyä ja ottaa asioista selvää
- Ideoit mielelläsi ja perustelet ideasi
- Osaat muodostaa näkökulmia nuorisotyöhön ja kiteyttää asioita lajiryhmän eteenpäin työstettäväksi 

Lisäksi odoamme sitoutuneisuutta pitkäjänteiseen luottamustoimintaan.

Edellytykset:

- AKK:n alaisen autourheiluyhdistyksen jäsenyys (voit liittyä jo hakemusvaiheessa)

Toimi näin:

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa tuot esille miksi juuri Sinä olisit paras valinta nuorisoneuvonantajaksi. Lähetä hakemus 5.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: henrik.frank@autourheilu.fi
 

Lisätiedot: rallin Lajipäällikkö, Henrik Frank, 040 5349977, henrik.frank@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy