Kartingin päätoimitsijan verkkokoulutus julkaistu verkkokoulutusjärjestelmässä

26.1.2023

« Takaisin

Kartingin päätoimitsijakoulutuksen suorittaminen on jatkossa mahdollista Liiton verkkokoulutusjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen verkkokoulutukseen ja koulutusmaksun suoritus on mahdollista kirjautumalla KITI-järjestelmään.

Tähän verkkokoulutukseen voi osallistua kartingin 1-tason päätoimitsijalisenssiään uusiva harrastaja. Verkkokoulutus ei ole käytössä ensimmäistä kertaa kartingin 1-tason päätoimitsijalisenssiä hakevalle harrastajalle.

Kartingin päätoimitsijan verkkokoulutuksessa käydään läpi eri päätoimihenkilöiden tehtävät, kilpailun järjestäminen, kilpailuluvat, ympäristöasiat, kilpailutapahtumien läpivienti sekä kerrotaan Liiton toimintamalleista ja arvoista. Koulutuksen tavoitteena on koulutettujen toimihenkilöiden myötä saada toteutettua hyvin järjestettyjä sääntöjen mukaisia kilpailutapahtumia.

Koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin, mutta kuitenkin 30 päivän sisällä ilmoittautumisesta. Suoritettu koulutus on voimassa viisi (5) vuotta suorituspäivästä ja sitä voi käyttää kartingin 1-tason päätoimitsijalisenssin uusimiseen. Suoritus kirjautuu KITI-järjestelmään automaattisesti läpäistyäsi materiaalin. Koulutus koostuu 13 eri osiosta, joista jokaisen lopussa on harjoitustehtäviä. 

Ohjeen verkkokoulutukseen ilmoittautumiseen löydät tästä.

Verkkokoulutus alkaa introlla. Oikeassa reunassa näkyy aina yhteyshenkilön tiedot sekä edistymisen seuranta.

Yhteystiedot

Mia Vihavainen

Lajivastaava

050 528 3022

mia.vihavainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy