Rallin Pohjoismaiden Mestaruussarja kilpaillaan myös kaudella 2023 - Neljä osakilpailua Pohjoismaissa, kausi päättyy Kokkolassa

18.4.2023

« Takaisin

AKK-Motorsport ry jatkaa tiivistä yhteistyötä edelleen muiden Pohjoismaiden Autourheilun lajiliittojen kanssa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutettu epävirallinen Rallin Pohjoismaiden Mestaruussarja toteutuu myös kuluvalla kaudella, ja sarja sisältää neljä osakilpailua, yksi kussakin maassa. Osakilpailut ajetaan Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Suomen osakilpailuna toimii Ralli SM-kauden päätöskilpailu Kokkolassa.

Sarjan kilpailukalenteri on seuraava:

27.-28.5     Rally Vestjaelland,Tanska (asfaltti)

15.-17.6    Skilling 500, Ruotsi (sora)

2.9.           Rally Larvik, Norja (asfaltti)

29.-30.9.   Kokkola SM Ralli (sora)

Kuten kalenterista on havaittavissa, sarja tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden lähteä tutustumaan asfalttiralleihin, mahdollisimman matalalla kynnyksellä.

Sarjapisteistä voi kilpailla myös kansallisen säännön mukaisilla autoilla omissa luokissaan, joten esim. F-Ryhmän autoilla voidaan osallistua. Kilpailijoilta vaaditaan kansallinen kilpailijalisenssi, sekä meillä kotimaassa siihen lisäksi National-lisäkortti.

Sarjaan on myös nimetty kansalliset yhteyshenkilöt, ja suomessa sarjan yhteyshenkilönä toimii Markus Silfvast, 044-9723805, markus.silfvast@gmail.com.

Lisätietoja sarjasta (mm. sarjasäännöt) ja sen osakilpailuista löytyy sarjan verkkosivuilta osoitteesta www.rallynordic.fi.

 

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy