Rallisprintin Lajifoorumi 2.4.2022 Ellivuoressa

7.3.2022

« Takaisin

AKK-Motorsport ry:n Rallisprintin Lajiryhmä järjestää Rallisprintin Lajifoorumin lauantaina 2.4.2022 klo 12.00 alkaen Hotelli Ellivuoren tiloissa.

Rallisprintissä on perinteisesti järjestetty suositut "lajipäivät" aina kauden päätyttyä loka-marraskuussa, mutta aikataulullisesti tuon tilaisuuden ajankohta on ollut hyvin haastava esim. sääntökehityksen osalta. Valmistellaanhan aina tulevan kauden sääntömuutokset hyvissä ajoin kevään ja alkukesän aikana. Nyt lajiryhmä päätti, että harrastajien tapaaminen halutaan toteuttaa niin, että tilaisuudessa esille nousevat asiat ja keskustelut saadaan huomioitua myös tulevan kauden sääntömuutoksia työstettäessä.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään perjataihin 25.3.2022 klo 18.00 mennessä tästä linkistä löytyvällä lomakkeella. Samalla pyydämme kirjaamaan lomakkeeseen aiheita, joista haluaisit tilaisuudessa keskustella.

Samaan aikaan Ellivuoressa järjestetään myös tekniikan lajipäivät, jossa käsitellään myös rallisprintiin liittyviä tekniikka-asioita. Rallisprintin tekniikka-osuus ajoittuu klo 10.00-12.00 väliselle ajalle, eli ennen lajifoorumin aloitusta. Tekniikan lajipäiville on erillinen ilmoittautuminen AKK:n KITI-järjestelmässä.

Lisätiedot:

Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy