Rallisprintin SM-sarjan 2021 alustava kalenteri - Haetaan yhtä osakilpailujärjestäjää

12.8.2020

« Takaisin

Kauden 2020 osalta Rallisprintin SM-sarja jouduttiin perumaan leudon talvikauden, sekä Covid-19 viruksen aiheuttamaien seurausten takia. Sarja kuitenkin palaa kalenteriin jälleen kaudelle 2021 kuuden osakilpailun voimin.

Koska kuluvan vuoden sarja jouduttiin perumaan ilman, että yhtään osakilpailua pystyttiin toteuttamaan, on AKK:n lajiryhmä päättänyt myöntää kauden 2021 osakilpailut ensisijaisesti niille seuroille, jotka olivat sitoutuneet kilpailun järjestämiseen kaudella 2020, ja olivat valmiita kilpailun toteutukseen myös tulevalla kaudella.

Kauden 2021 sarja tulee sisältämään kuusi osakilpailua, joista kaksi ajetaan talvella, kaksi kesällä asfaltilla ja sarja päätetään kahteen sorakilpailuun. Tällä hetkellä sarjaan on alustavasti nimetty viisi osakilpailujärjestäjää, mutta kauden ensimmäisen asfalttikilpaiun järjestäjä on viel nimeämättä. Tähän etsitään vielä järjestäjää.

Tällä hetkellä alustava kauden 2021 Rallisprintin SM-sarjan kalenteri näyttää seuraavalta:

24.1.          TopBuilding SM-     Rallisprint, Lahti

28.2           Laukaa SM Sprint, Laukaa

15./16.5     AVOIN

10.7.          Happy Beach SM Asfalttisprint, Vaala

19.9.          Tengtools SM rallisprint, Kitee

9.10.          Pakoputkihuolto A.Anttila SM-rallisprint, Anjalankoski

AKK etsii kilpailunjärjestäjää toukokuun 15. tai 16. toteutettavalle Rallisprintin SM-sarjan asfaltti-osakilpailulle. Kaikkia SM-osakilpailun järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön viimeistään 31.8. mennessä, ja toimittamaan sähköpostilla suunnitelma mahdollisesta osakilpailun toteuttamisesta.

Rallisprintin SM-sarjan nyt julkaistu kalenteri on siis vielä alustava, ja vaatii AKK:n hallituksen lopullisen hyväksynnän, kun kaikki osakilpailujärjestäjät on löydetty ja nimetty.

Lisätiedot:

Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy