Rata SM -sarjatyöryhmän luokkien ja kuljettajien edustajia haetaan

24.11.2020

« Takaisin

Kilpailijoiden ja luokkien edustajia haetaan kauden 2021 suunnitteluun, Rata SM-sarjatyöryhmään.

AKK:n hallitus päätti palauttaa Rata SM-sarjatyöryhmän toimintaan parin vuoden hiljaiselon jälkeen. Ryhmään haetaan nyt kilpailijoiden/luokkien edustajia kaikista SM- / CUP -luokista.

Sarjatyöryhmän tehtävänä on Rata SM-sarjan suunnittelu, seuranta ja sarjaa koskeviin asioihin reagointi, mutta ennen kaikkea pitkäjänteinen kehittäminen tulevaisuuteen. Lisäksi ryhmä määrittää esim. vuosikohtaisesti sarjasääntöjen muutokset sekä sarjan osallistumismaksut. Ryhmä työskentelee tiiviissä yhteistyössä niin rata-ajon kuin tekniikan lajiryhmien kanssa, ja esittää sarjaa koskevat asiat lajiryhmille hyväksyttäväksi.

Ryhmän kokoonpano muodostuu puheenjohtajasta, kilpailija-/luokan edustajista sekä jokaisen kauden 2021 osakilpailujärjestäjän edustajasta.

Ryhmään etsitään nyt luokka- / kilpailijaedustajia, joten kaikkia sarjan kehittämisestä kiinnostuneita, kyseisen luokan kilpailijoita pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön, ja toimittamaan avoin hakemus viimeistään maanantaihin 30.11. mennessä mieluiten sähköpostilla. Nuorten luokissa hakijana voi olla huoltaja tai tiimin edustaja.

Luokan kilpailijaa/edustajaa haetaan luokista:
V1600
Legends
Formula Open Finland
BMW Xtreme Race
V8 Thunder
TGT

*luokan edustaja ei voi kuulua samaan aikaan 2021 rata-ajon lajiryhmään.

Yhteystiedot

Henri Karjalainen

Lajivastaava

050 546 0500

henri.karjalainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy