Urheilijasta Valmentajaksi -koulutus 2020

22.1.2020

« Takaisin

Suomen Valmentajien järjestämä Urheilijasta Valmentajaksi (URVA) -koulutus on syntynyt tarpeeseen auttaa uransa lopettaneita urheilijoita kouluttautumaan valmentajiksi. Mikäli olet urheillut lajisi kansallisella tai jopa kansainvälisellä tasolla ja olet kiinnostunut toimimaan urasi jälkeen valmennuksen parissa, sopii URVA-koulutus juuri sinulle.

 

Koulutus sisältää lähiopiskelua, etäopiskelua ja käytännön valmennusharjoittelua. Koulutettavat saavat puoli vuotta kestävän prosessin kautta tehokkaan paketin valmentajaksi siirtymistä varten. Useat lajit hyväksilukevat URVA-koulutuksen osaksi lajin valmentajakoulutusta. Suomen Valmentajat auttaa tarvittaessa hyväksilukujen selvittelyssä. URVA toimii myös valmistavana koulutuksena Valmentajan ammattitutkinnolle tähtääville. URVA on mahdollista henkilökohtaistaa myös siten, että koulutuksen aikana osallistuja suorittaa osan Valmentajan ammattitutkinnon valmistavasta koulutuksesta tai opintopisteitä Liikunnanohjauksen perustutkinnosta. 

 

Lisätietoa ja ilmoittautumiset täältä: https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/urheilijasta-valmentajaksi-2020/

Koulutuksen järjestää Suomen Valmentajat ry

 

Lisätiedot
Eero Simojoki, Puh. 040 837 0371, eero.simojoki@suomenvalmentajat.fi

Suomen Valmentajat on tärkeä roolipelaaja valmentajien joukkueessa edistämässä joukkueen ja sen jäsenten menestystä ja hyvinvointia. Yhdistys on kaikkien suomalaisten ja Suomessa toimivien ulkomaalaisten valmentajien ja valmentajuutta edistävien tahojen kotipesä ja palveluorganisaatio.

Lue jäsenyydestä www.suomenvalmentajat.fi

 

 

Yhteystiedot

Tuomo Nikkola

valmennuspäällikkö

0400 425 850

tuomo.nikkola@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy