Oletteko Suomen ympäristövastuullisin autourheilutoimija? – Kertokaa se meillekin, palkintona 1 000 euroa sekä kunniakas diplomi!

28.9.2018

« Takaisin

AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry jatkavat työskentelyään ympäristön hyväksi ja jakavat myös tänä vuonna kaksi Moottoriurheilun Ympäristöpalkintoa, yhden molempien lajien puolelta.

Suomalaisen moottoriurheilun kattojärjestöt AKK-Motorsport ry ja Suomen Moottoriliitto ry lanseerasivat vuonna 2015 Moottoriurheilun Ympäristöpalkinnon, jonka tarkoituksena on kannustaa kerhoja, kuljettajia sekä muita alan toimijoita huomioimaan ympäristö moottoriurheilussa yhä enemmän. Nyt liitot avaavat haun vuoden 2018 ympäristöpalkinnoista.

Voittajat valitsee raati, johon kuuluvat ympäristöministeriön ylitarkastaja Markus Tarasti, Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen ympäristötarkastaja Juha Korhonen, AKK:n olosuhdetyöryhmän puheenjohtaja Paavo Aaltonen sekä Suomen Moottoriliiton ympäristöryhmän puheenjohtaja Ville Salonen.

Moottoriurheilun ympäristöpalkintoa voi hakea yksityinen henkilö tai organisaatio (esim. jäsenkerho, seura, maahantuoja, tiimi, kilpailunjärjestäjä, radan omistaja), joka on toiminnallaan edesauttanut ympäristön huomioimista tai suojelemista moottoriurheilussa.

Palkinto myönnetään yksittäiselle projektille tai teolle, joka on toteutettu 1.1.-1.11.2018 välisenä aikana.  Voittajat saavat 1 000 euron rahapalkinnon sekä ”Vuoden 2018 Moottoriurheilun ympäristöpalkinto” -diplomin.

Lataa ohesta löytyvä lomake ja kerro meille, kuka tai mikä taho on Suomen ympäristövastuullisin autourheilutoimija. Hakemus vuoden 2018 Moottoriurheilun Ympäristöpalkinnosta tulee jättää viimeistään 1.11.2018 osoitteeseen akk@autourheilu.fi (AKK:n alaiset lajit) ja office@moottoriliitto.fi (Moottoriliiton alaiset lajit). Palkinnot tullaan jakamaan molempien liittojen mitaligaaloissa - AKK:n alaisten lajien Ympäristöpalkinto luovutetaan Mestareiden Illassa tammikuun alussa.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy