Rallisprintin Lajiryhmän kokous 5/19 25.10.2019

4.11.2019

« Takaisin

AKK:n Rallisprintin Lajiryhmä piti kauden viidennen ja viimeisen kokouksensa perjantaina 25.10.2019 Ellivuoressa, Sastamalassa.

Kokouksessa olivat läsnä: Lajiryhmän jäsenet Minna Ahola (pj.), Juha Pensas, Erkki Koskelo, Henna Pallonen ja lajipäällikkö Henrik Frank.

Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavat asiat:

Esitykset hallitukselta ja muilta lajiryhmiltä:

Todettiin hallituksen palaute, koskien Senioriluokan ikärajan nostoa 55- ikävuoteen.

Lajiryhmän päätös: Todettiin asia. Rallisprintin lajiryhmä pitäytyy aikaisemmin esittämässään kannassa, ja esittää ikärajan nostoa kaudelle 2021. Rallisprintin           lajiryhmä esittää vastaavaa muutosta käsiteltäväksi myös muiden lajiryhmien toimesta. 

Perusteluna ikärajan nostolle on nykyisen seniori-iän 50-54 kuskien suoritustaso, joka edelleen on varsin korkea. Näin ollen vääristää senioriluokan tuloksia.

Seurantaraportit:

Käsiteltiin syyskauden Rallisprinttien seurantaraporti

Sääntö-asiat:

Todettiin, että tällä hetkellä käytössä olevat säännöt vaativat suurempaa korjausta/uudelleenkiroitusta. Sääntöjen uusintatyö aloitetaan heti alkuvuodesta, tekemällä selkeä sisällysluettelo ja en ympärille aletaan lisäämään sisältöä.

Itse säänömuutosasioita kerätään talven aikana, ja huomioidaan nämä kevään aikana, kun sääntöjä valmistellaan.                

Kalenteri-asiat:

Japan Motors Cup 2020 kilpailukalenteri

Todettiin, että sarjapromoottori valmistelee kalenteria ja esittelee version kalenterista mahdollisimman pian. Kalenterin on oltava valmiina marraskuun loppuun mennessä.

Sarjan promoottori on esittänyt alustavan version kalenterista lajipäällikölle, mutta kalenterin valmistelu on vielä kesken mahdollisten järjestäjien sopimusten suhteen.

Nimeämiset:

Rallisprintin tuomariston puheenjohtajien/kilpailukonsulttien nimeäminen kilpailuihin

Lajiryhmän päätös:

Nimetään AKK:n arvosarjoihin seuraavat tuomariston puheenjohtajat:

Rallisprint SM: Hannu Hyttinen ja Esa Hakulinen

Japan Motors Cup: Riikka Raatikainen ja Pasi Korkiamäki

AKK:n nimeämät tuomarit ja kilpailukonsultit nimetään marraskuun aikana, kun kilpailukalenteri täydentyy. Lopullinen lista valmistellaan tuomarison puheenjohtajien ja kilpailukonsulttien koulutukseen 23.11.2019

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Design Mainostoimisto Ajaton Oy