FIA Motorsport Games 29.-31.10.2021

12.3.2021

« Takaisin

Suomalaisilla autourheilijoilla on nyt tilaisuus osallistua kansainväliseen FIA Motorsport Games -tapahtumaan Ranskassa 29.-31.10.2021, kilpailupaikkoina toimivat Circuit Paul Ricard ja Marseillen kaupunki ja sen suorituspaikat.Kunkin maan kansallinen lajiliitto ilmoittaa Motorsport Games -kilpailijat luokittain. AKK-Motorsport (AKK) nimeää Suomen edustajat hakemusten perusteella, mutta myös arvioituun menestyspotentiaaliin perustuen. Kilpailijan on täytettävä luokkaan mahdollisesti asetetut rajoitukset kilpailukokemuksen, lisenssitason jne. osalta. AKK-Motorsport pidättää oikeuden olla nimeämättä luokkaan edustajaa. Kilpailija vastaa itse matka-, majoitus- ym. osallistumiskustannuksista, mukaan lukien ilmoittautumismaksu ja kilpailubudjetti. AKK ei osallistu kilpailijan kuluihin. Kyseessä ei siis ole virallinen maajoukkue, vaan suomalaisedustus kilpailutapahtumassa.

Lajeja on vuonna 2021 mukana yhteensä 7 ja eri luokkia yhteensä 18.

Autoslalom

Cross Car:
Cross Car Jr
Cross Car Sr

Digitaalinen autourheilu

Drifting

Karting:
Karting Sprint Sr
Karting Sprint Jr
Karting Endurance
Karting Slalom

Ratalajit:
GT
GT Sprint
Touring Car
Endurance
F4

Ralli:
Rally2
Rally4
Historic Rally
Historic Regularity Rally


Vapaamuotoinen hakemus, jossa on mainittava minkä luokan edustajaksi haetaan, on toimitettava 17.8.2021 klo 23:59 mennessä sähköpostitse osoitteeseen juho.ketonen(at)autourheilu.fi. Viestin otsikoksi ”Motorsport Games 2021 hakemus”.
Hakemukseen on liitettävä hakijan kilpailija-CV viimeisten kahden vuoden ajalta sekä kilpailusuunnitelma kauden 2021 osalta.

Lajilistan ja osallistumismaksut kilpailuun voit katsoa TÄÄLTÄ.

Lisätietoja lajeista ja niihin liittyvät kysymykset tapahtuman järjestäjille eteenpäin välitettäväksi; 
in english juho.ketonen(at)autourheilu.fi

Yhteystiedot

Juho Ketonen

Lajivastaava

050 5665577

juho.ketonen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy