Rata-ajon lajiryhmän kokous 1/18, 25.2.2018

5.3.2018

« Takaisin

RATA-AJON LAJIRYHMÄN KOKOUS 1/18, 25.2.2018                      

Kokoukseen osallistuivat Mika Heinonen (pj.) (kohdan 1 ajan), Raimo Niemi (kohdan 1 ajan), Marko Sinivuori,  Erkki Keskinen, Mika Virtanen ja Pekka Säynevirta (lajipäällikkö)

Lajiryhmän kokouksen alussa puheenjohtaja Mika Heinonen ja lajiryhmän jäsen Raimo Niemi ovat irtisanoutuneet lajiryhmästä ja poistuivat kokouksesta tämän jälkeen.

Kokousta jatkettiin varapuheenjohtaja Marko Sinivuoren vetämänä ja kokouksessa käsiteltiin seuraavia asioita:

RATA-SM

Sarjan ja osakilpailuiden tilanne

Sarjan tilanne on hyvä. Kaikkiin kilpailuihin on järjestäjä tiedossa. Tarkoituksena on laatia järjestäjäsopimukset paikallisten toimijoiden ja AKK Sports OY:n kesken.

SÄÄNTÖASIAT

Gran Turismo tekniikka- ja urheilusäännöt

Luokan tekniikkasäännöt valmistuvat ensi viikon aikana ja tullaan toimittamaan AKK:n hallituksen hyväksyttäväksi. Lajiryhmä tutustui myös luokan urheilusääntöihin ja piti niitä hyvin valmisteluilta. Pakollisen varikkopysähdyksen valvontaa pidettiin haastavana.

TUOMARISTON PUHEENJOHTAJAT 2018

Nimettiin Timo Niemenmaa Endurance Cup-sarjan kiertäväksi TPJ:ksi.

Lajipäällikkö toimittaa nimilistan käytettävissä olevista rata-ajon tuomariston puheenjohtajista lajiryhmälle ja lajiryhmä nimeää puheenjohtajat kilpailuihin sähköpostitse halukkaiden keskuudesta.

KALENTERIASIAT

Endurancen kalenterissa on mahdollisesti tarvetta muuttaa muutaman kilpailun ajankohtaa.

Kauden 2019 RATA-SM:n alustava kalenteri pyritään valmistelemaan kesäkuun 2018 loppuun mennessä yhdessä paikallisten järjestäjien kanssa.

MUUT ASIAT

PRCF:n ja AKK Sports OY:n välinen sopimus FTCC-nimen käyttöoikeudesta. PRCF haluaa purkaa sopimuksen ja palauttaa käyttöoikeuden itselleen. Lajiryhmä ei vastusta esitystä.

Endurance Cup 2018 tullaan ainakin osittain taltioimaan ja esittämään ALFA TV:llä. Erkki Keskinen laatii tästä esityksen Tatu Lehmuskalliolle.

HRF ja TamUA pitää ratatuomareille koulutuksen 23.4.2018

AKK toimittaa tilaisuuteen uudistetun oppaan materiaalin.

Pidettyään kokouksen kahden lajiryhmän jäsenen erottua lajiryhmästä, lajiryhmä kokee pystyvänsä hoitamaan tehtävänsä jäljelle jääneellä kokoonpanolla. Huomioitavaa on sekin, että tämän vuoden päätteeksi lajiryhmähaku kuitenkin avataan ja uudet lajiryhmät muodostetaan.

Lajiryhmän esitys hallitukselle: Rata-ajon lajiryhmä jatkaa kautensa loppuun jäljelle jääneellä miehityksellä ja kutsuu tarvittaessa kokouksiin asiantuntijoita konsultaatioavuksi. Puheenjohtajaksi nimitetään varapuheenjohtaja Marko Sinivuori.

SEURAAVA KOKOUS

21.4. Alastaro, tarvittaessa aiemmin sähköpostilla.

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy