Crosskart lajiryhmän kokous 9.9.2015

11.9.2015

« Takaisin

Crosskart lajiryhmä kokoontui 9.9.2015 ABC Tiirön kokoustilassa.

Paikalla olivat Heli Lahti-Saloranta (Pj), Petro Koski, Petri Sääskilahti ja Timo Lampinen
Poissa oli Mika Kallio ja Kai Eklund

Keskeisimpiä aiheita.

 1. Mika Kallion pyyntö jäädä ajanpuutteen takia pois crosskart lajiryhmästä.
  Lajiryhmä teki esityksen hallitukselle Mika kallion seuraajasta crosskartin lajiryhmään.
 2. Kilpailukausi 2016
  Lajiryhmä on ottanut pettyneinä vastaan tiedon, että crosskart 125 luokka ollaan jättämässä Rallicross-SM kilpailuista pois.
  Lajiryhmän mielestä crosskart 125 luokka on toiminut jo nyt erittäin hyvänä aloitus luokkana rallicrossiin nouseville ja pyytää siksi asiaa vielä harkitsemaan ennen päätöksiä kaudesta 2016.
  Tämän pois jäämisen uhan takia on alettu jo suunnittelemaan vaihtoehtoista sarjaa, joka toimisi yhdessä Extrem-750 luokan kanssa.
  Kansallisessa rallicross kilpailuissa voisi crosskart olla yhtenä lisäluokkana mukana, mutta kaudelle 2016 ei ole vielä varmistunut yhtään järjestäjää vielä.
  Selvityksessä on myös talvikaudella järjestettävien kilpailujen mahdollisuus olla mukana tässä tulevassa sarjassa.
 3. Rallicross SM kilpailuissa käytetyn tuloslaskennan lisäksi voidaan crosskart kilpailuissa käyttää helpommin järjestettävää NEZ kilpailuissakin käytössä olevaa tuloslaskentamallia. Tässä tuloslaskentamallissa ei tarvita ajanottoa ja on havaittu toimivaksi tuloslaskentamalliksi muissa Pohjois-Euroopan maissa joissa on järjestetty crosskart NEZ kilpailuja. Tästä tullaan laittamaan crosskart materiaaleihin lähiaikana lisää informaatiota.
 4. NEZ Crosskart kilpailu mahdollisesti Suomeen
  Kouvola Circuit on päättänyt hakea NEZ Crosskart kilpailua Suomeen ja Kouvolaan. Asiasta päättää NEZ Crosskart lajiryhmä jonka kokoonpano koostuu jokaisesta Pohjois-Euroopan jäsenmaasta. Kokous järjestetään 16.10.2015.
 5. Crosskart lajiryhmä kokoontuu seuraavan kerran 4.10.2015

 

 

Lisätiedot

Lajipäällikkö Timo Lampinen 040-8470155

Design Mainostoimisto Ajaton Oy